Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead - Post a comment


[info]penny_lane
Oct. 26th, 2007 07:13 pm nekas īpaši aizraujošs. nelasi.

 

Beigu beigās pamanījos sapņot par deividu bekhemu un viktoriju. Šodien gan kaut kādā afišā ievēroju, ka viņai ir blondi mati, tā kā mans sapnis bija out of date. Kaut kādas spēles laikā centos dabūt bekhema autogrāfu. Internacionālā filozofija, kā smejies.

 

 

Level of difficulty- 0

Games played- 35

Games won- 0

 

Play again?

 

Besides. Pārrunas šķita cerīgas. Un man patīk likt visas olas vienā groziņā. Must go out tonigh. Selīna jau ir paņēmusi vietas vienā no tām ultrašiki garlaicīgajām kastēm (tiešs tulkojums no fr. val) un man vairs nav nūģisma handikapa. Ja varētu izvēlēties, tad gribētu mazu houmpārtiju vai suši un filmu. Dārgajam misjē žikelam atļāvos pārmest patmīlību šodien. Tas prasīja četras glāzes šampanieša.

 

Hugo apjautājās, kas ir hard-selling. Ar neprātīgu akcentu. ‘Tev jāpiestrādā pie angļu valodas,’ teica dārgais misjē žikels. ‘pasakiet jūs hard-selling,’ teicu, izmokot labāko amerikāņakcentu kādu varēju. Dārgais misjē žikels noraustījās. ‘Jums jāpiestrādā pie angļu valodas.’Aizgāju pēc piektā šampanieša. Juzdamās varen tīnīgi dumpinieciski varonīga.

 

Tur nu neko nevaru padarīt. Pārāk pašmīloši ļautiņi, kas divdesmit astoņu gadu vecumā sasnieguši par daudz, man nepatīk. Iespējams, tā ir tīra skaudība. Bet man patīk pamanīt, cik prasmīgi dārgais misjē žikels slēpj mazu alusvēderiņu aiz neiztrūkstošajām trīs žaketes pogām. Un atpogā trīs augšējās balta krekla podziņas.

 

Kā man nāk miegs, un cik daudz cilvēkiem esmu parādā puspasauli. Piemēram k., kas mani ir gatava nogalināt. Segas dēļ. Aizeju aiznest uz ķīmisko tīrītavu.

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: