pelnufeja ([info]pelnufeja) wrote on July 27th, 2014 at 08:11 pm
Neatbalstu tādā nozīmē, ka es pati tam īpaši neticu un man neliekas svarīgi kādreiz sākt tā dzīvot, nu, kā ir, piem, par regulāru jogošanu un meditēšanu - es to nedaru, bet ļoti gtribētu, tikai nav spēka un laika.

Es neietu protestēt pret vegānismu, bet es negrasos slēpt, ka daudzi vegāni, man liekas kukū un mani kretinē viņu "visiem tā jādzīvo" (bet nu šis princips man kopumā riebjas, tipa "pats neēd gaļu, bet liec mierā tos, kas ēd, un otrādi) - tas, pret ko es esmu, ir necilvēcīga vai bezjēdzīga zvēru nogalināšana, un es viņus ēst negribu, bet es nezuskatu, ka citi arī nevarētu ēst, vispār, es domāju, ka medīt dzīvniekus, jo viņus ir jāizmanto ēdienam vai apģērbam, ir saskaņā ar dabas likumiem, dzīvneiki paši arī medī.

es nezinu - atbalstu vai neatbalstu - man neliekas saprātīgi neizmantot govis piena iegūšanai, piemēram, plus es tur neredzu neko sliktu, kamēr viņām ir normāli dzīves apstākļi, tāpat ar olām. es neticu, ka pasaule būtu labāka, ja visi kļūtu par vegāniem. tb - aktīvi es esmu pret gaējībām un fanātismu, tieši par ēšanu un produktiem - manuprāt, tā ir katra personiska izvēle, un tā ir jāciena un jārespektē.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.