28 March 2014 @ 11:14 am
 
Nez, kas man tā kopumā ir par dzīves mācību - proti, man tiešām vienmēr ir gribējies klusiņām darīt kaut kādas savas lietas, un, lai manā virzienā netiktu vērsta nekāda lieka uzmanība, bet vienmēr, jau kopš skolas laika šad tad ir izvērtušās visādas situācijas, kur es saņemu to lieko uzmanību visai daudz un plaši, nu, tur kaut kāda cīņa par taisnību un tamlīdzīgi. Es skolā varēju neko nedarīt un neteikt, bet mani pamanīja, un sūdi par kaut ko vienmēr bija man, arī, ja iesaistīti konkrētajā lietā bija vēl desmit citi cilvēki. Tad tagad ir mana veselības lieta, par ko es jau pirms laiciņa nopūtos, ka nebūs nepamanāmā sēdēšana malā, protams, tevi pamana (ar visām ierīcēm, palīdzības lūgšanu utt), un visu laiku ir tā it kā nevēlamā uzmanība. Kāpēc? Un, nez, vai es kādreiz iemācīšos justies ar to mierā un komfortabli.
 
 
( Post a new comment )
[info]augsne on March 28th, 2014 - 11:40 am
Man gan šķiet, ka Tu ļoti gribi uzmanību, tāpēc tā arī nāk. Tikai diemžēl, ja esi tāds spilgts, tad dabū visāda veida uzmanību, ne tikai to, kas patīk un iepriecina (pēc tādas, man šķiet, Tu tiecies).
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 28th, 2014 - 11:49 am
man šķiet, ka pēc uzmanības, kas patīk un iepriecina, jau tiecas visi, vai arī tomēr nē?

vispār jau es to esmu sākusi pieņemt daudz labāk, agrāk es visu laiku biju panikā, tagad tā vairs nav, un es uz to cenšos skatīties kaut kā tā, ka, ja jau es varu dabūt uzmanību, tad es varu paveikt kaut ko varenu, jo nav jau vērts neizmantot to, kas tev ir, jāmācās tikai ievirzīt citu uzmanību vēlamajās sliedēs. :) (racionālais prāts) :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on March 28th, 2014 - 12:00 pm
Nu ja, ar to var daudz ko paveikt. :)
Droši vien, ka tiecas visi, vismaz lielākā daļa, bet atšķiras tas, cik daudz tā labā uzmanība ir vajadzīga un cik to gribas. Vispār par kaut kādu vēlmi, lai ievēro, novērtē, pasaka kaut ko uzmundrinošu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 28th, 2014 - 12:08 pm
Nez, man liekas, ka man tieši pēdējā laikā ir daudz vairāk kā jebkad dzīvē parādījusies kāda skaidrība par to, kas man pašai ir Svarīgi, neatkarīgi no tā, vai par to var dabūt pozitīvu uzmanību vai nē. Tikai interesanti, ka uzmanība ar to, ka tā vairs nav tik izmisīgi nepieciešama, nekļūst mazāka, brīžiem liekas – notiek tieši otrādi..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on March 28th, 2014 - 01:38 pm
Es jau nedomāju, ka tas Tev ir neveselīgi vai ka uzmanības iegūšana būtu vienīgais iemesls kaut ko darīt. :) Saku tikai, ka man šķiet, ka Tu proti paņemt un izbaudīt pozitīvu uzmanību, un es vispār no Tevis to arī mācos. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 28th, 2014 - 02:10 pm
re kā - tas ir ļoti interesanti, jo es to esmu mācījusies tikai pašā pēdējā laikā, agrāk es jutos arī par pozitīvo uzmanību kaut kā ļoti neērti, nu, visa tā sajūta, ka man par sevi ir ļoti kauns, un es negribu, ka man pievērš uzmanību, tagad ir citādi, jo es vairs negribu sevi visu to baiļu dēļ mocīt un vēl papildus būvēt ap sevi izzolācijas/vientulības sienu.

tb - man agrāk ir bijusi ļoti svarīga (un ir joprojām) uzmanība visādās puslīdz tuvās komunikācijās, bet ar plašāku uzmanību ir bijis ļoti grūti sadzīvot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on March 28th, 2014 - 03:11 pm
Es jau gan to mācīšanās apstākli arī domāju pēdējā laikā. Vismaz kaut kad m-darbn procesā.
(Reply) (Parent) (Link)