04 January 2014 @ 03:46 pm
 
Besī, ka nevaru piecelties ātrāk par trijiem. Vispār nomāc doma, ka neesmu puslīdz izgulējusies, ja neguļu 12 h. Ja gribētu celties ap divpadsmitiem, kas, manuprāt, ir gluži pieklājīgs celšanās laiks brīvdienu režīmā, būtu jāiet gulēt jau ap pusnakti. Un es pat esmu diezgan produktīva, nomoda stundās saviem tempiem un spēkiem izdaru pat diezgan daudz, bet tāpat, kad pamostos trijos (un man pat vēl negribas celties), es izjūtu milzīgu vainas sajūtu. Un man tik ļoti gribas pa gaismu aiziet līdz jūrai, bet, ja pieceļos tik vēlu, īsti nevar paspēt, ja vien neskrietu turp pidžamā pirmā gājiena ar suni laikā, kad vēl pat kafiju neesmu padzērusi.
 
 
( Post a new comment )
[info]roseta on January 4th, 2014 - 06:12 pm
Es arī jūtos vainīga ja pieceļos ap 15
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 4th, 2014 - 06:54 pm
Tad vien jāturpina slīgt vainā. :)
Lai gan, ja tā padomā, es piecēlusies izdaru daudz (nu, un, ka daru to līdz vēlai naktij, dažkārt rītam?), un man nekur nav jābūt, par ko man būtu jājūtas vainīgai un kā priekšā?
bet tā mošanās sajūta ir riebīga. Sazin, varbūt tā nemaz nav vaina, bet kaut kas cits, bet vienīgais, kas nāk prātā, ir bailes, ka tad, kad atkal vajadzēs celties, būs baigi grūti, bet tas man ir baigi grūti jebkurā gadījumā, šobrīd varētu priecāties, ka var gulēt līdz 15 un necepties.
(Reply) (Parent) (Link)