21 February 2013 @ 11:53 pm
 
Un tomēr es nevaru un nevaru beigt domāt par kādu nesen piedzīvotu situāciju, kas man liekas ārkārtīgi pazemojoša. Un tāda man tā šķiet manis pašas rīcības dēļ. Tā bija nejauka rīcība pret kādu cilvēku, par ko es pēcāk ļoti pārdzīvoju, un vēl man visu laiku jādomā par to, cik ļoti man riebjas sajūta, ka ir kaut kas, kas var mani mudināt rīkoties tā, kā es nemēdzu rīkoties nekad. Man nepatīk, ka citi cilvēki tiešā vai netiešā veidā spēj mani tik ļoti ietekmēt. Vēl pie tam, tādi cilvēki, kuri paši par šādas sev piemītošas varas esamību visticamāk nemaz nenojauš.
 
 
( Post a new comment )
[info]augsne on February 22nd, 2013 - 12:12 am
:) Mīļā, mīļā Tu.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on February 22nd, 2013 - 12:20 am
Tu. :*
Un, jā, man tiešām ir ļoti bēdīgi un kauns, ka es tā izdarīju.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on February 22nd, 2013 - 12:29 am
Nu, tas bija muļķīgi un tizli, tas ir fakts, bet tādas tizlas situācijas katram kādreiz gadās, un nekas briesmīgs jau tāpēc nav noticis. :)
Katrā ziņā daudz apbēdinošāk par to situāciju kā tādu man liktos, ja nevarēšana beigt par to domāt iedarbotos uz Tevi tā, ka jāapslimst un/vai visādi citādi ilgstoši slikti jājūtas. Buži. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on February 22nd, 2013 - 12:48 am
Paldies.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]augsne on February 22nd, 2013 - 12:33 am
Man vienkārši liekas, ka šī bija ļoti tipiska situācija, kuras sakarā var mierīgi teikt tizlo "kam negadās?", un tas būs jautājums īsti vietā. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on February 22nd, 2013 - 12:47 am
Ir jau tā, bet man tāpat šī visa dēļ gribas aiz kauna ielīst zemē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]augsne on February 22nd, 2013 - 12:54 am
Kas arī ir tīri cilvēciski saprotams. :) Taisni šai sakarā atcerējos pāris situācijas uz līdzīgas bāzes, un secinu, ka laikam jau tāda veida kauns tā pavisam nepagaist nekad (iedvesmojoši, ne?), eh, bet tālāk ta' jāmēģina dzīvot. :))
(Reply) (Parent) (Link)