17 July 2015 @ 04:54 pm
 
Žēl, ka es neesmu attiecībās. Noskatoties video, kuru mans kursabiedrs šērojis fb par attieksmi pret geju pāri Krievijā un, iesaistoties diskusijā komentāros, man ienāca prātā, ka šādu eksperimentu nebūtu slikti veikt arī Rīgas ielās, t.i. pastaigāties rociņās pa Rīgas centru un varbūt vēl kādiem rajoniem un safilmēt cilvēku rekacijas. Es totāli būtu uz to gatava parakstīties, bet nez, vai es atrastu partneri šādam sociālam pētījumam. Jo nu, to, protams, pēc tam vajadzētu likt internetā. Plus, man vajadzētu atrast kādu, kas ir drosmīgāks kā es, jo, kaut arī man ir idejas kā mājas, es zinu, ka es ātri sāktu baidīties, ka ar mani varētu notikt kaut kas bīstams.
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on July 17th, 2015 - 06:44 pm
jā, es arī domāju, ka centrā vajadzētu būt caurmērā ok, nu ar domu "notikt var jebkas ar jebkuru, bet maz ticams".

Mani gan interesētu pavērot reakcijas arī puslīdz drošās vietās, jo nav jau visi cilvēki tādi mežoņi, ka tūlīt metīsies džeku pārim salauzt visus kauliņus - tā jau nenotika arī Krievijas piemērā, bet arī lamas un komentāri nav īpaši patīkami.

Daudziem jau ir tāda attieksme kā šodien lasīju kādā komentārā "es personīgi viņus negrūstītu, bet nu nevaru arī tos grūstītājus īpaši nososdīt":D
(Reply) (Parent) (Link)