Svētdiena, 15. Maijs 2005, 20:21

es pat nezinu, cik patiesībā man ir bail no cilvēkiem, gribētos izčukstēt akmenī un varbūt tad viņš ar savu raupjo struktūru varētu noorganizēt manī kādu vispasaules miera minūti, ne trulas vienaldzības vai prātuļojošas prātvēderības nožēlojamo spēku, vai arī narkotiskās peldes kilometru virs mākoņu grēdām, no augšas koordinējot  virzību, vai pretēji- iegrimstot tumšā zilganzaļā tumīgā miglā, rāpojot uz ceļiem pa savu murgu aleju.

Vakar stāvēju un klausijos pretī stāvoša vīrieša sejā, kurā ik pa brīdim savilkās ņirdzīgi, laikam smaida grimasē domāti vaibsti, un klusi tajos pazuda uz iekšu vērsti smiekli. Nevienas dzidras skaņas- absorbcijas, noslāpšana pirms notikuma- bailes, kas sažņaudz rīkli, neļaujot smiekliem brīvi plūst no viņa augstslejām ārā. paklausieties putnu.. un tad savus smieklus, kā tie samocīti kūļājas tava ķermeņa velvēs. un mīlestība līdz ar viņiem, uz iekšu vērsta klusa kūpēšana..un noslāpšana. Nosmakšana pašam savā mīlestībā. bet mani nesaudzigie novērojumi liecina, ka man ir mazāk bail, kamēr pretimstāvošajam vairāk un tad tu sadusmojies un nevis lēnītēm klusiņām apošņaji mani un es tevi, bet iedragāji ar buldozeri iekšā- uzstādiji definīciju, izgāzi krūti un turpināji iekšupvērsti irgāt. Kā man gribējās pazust, iežūt asfaltā un iesūkties mirušajās smiltīs zem tā. Bet man nebija iespēju tāpēc es stāvēju iepretim un ar neveiklu kustību centos paslēpties aiz lētām plastmasas brillēm. Es jutu, ka vajadzētu spēlēt pingpongu ar asprātībām un flirta iezīmēm, bet pret betona sienu atspiedušais ķermenis ar mazām prāta paliekām spēja tikai drūmi pētīt tavu seju caur dzelteno stikliņu. manis tur vairs nebija, tas bija noticis vai dziļi zem asfalta vai izgaistot gaisā vai kādā vēl neatklātā matērijā es biju sadalījusies miljoniem putniņos un brīvi atpakaļneskatoties aizplivinājuesies uz civillizācijas smagnējuma neskartām vietām. neko, un tagad, tieši tagad es jūtu, kā manā ķermenī pamazām atgriežas caur sienām, caur balkonu, caur vīraka garaiņiem, caur mūziku mazas dzīvsudrab pilītes, instinktīvi pieķeroties viena otrai un tiecoties uz šīs dzīves laikā ierādītajām mājām. Kuras šobrīd neviens baiļu izvārdzinātais neapdraud. Elle tie ir citi!

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 21:14
[info]vienna

pilns pret tukšu atbalsojas tukšajā. bet tā atbalss ir dobja "bemm!" skaņa. skaņa, kas zīmīga tam, kam nesanāks uzņemt pilno. prātīgums.

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 22:32
[info]pelican

visi mēs esam pilni uzblīduši un uzburbuši ar sevi, tikai trūkst bērnišķīgas aizrautīgas intereses par citiem. Un gaiteņu galerija, kuru durvis sargā pelēkas izkāmējušas bailes.

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 22:41
[info]vienna

daži mēdz reizumis pamosties. daži - nekad. vēl ir daži, kas ir nemitīgi nomodā un pārāk domā par citiem, sevi aizmirstot. bet tādu ir maz. vēl mazāk ir to, kas spēj būt domās par citiem un sevi, harmoniski. tādi ir īpaši retumi - dārgumi.

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 22:49
[info]pelican

ir sāpīgi pamosties starp citiem- aizmigušiem. pie tam es NEDOMĀJU, ka esmu DOMAS. Vismaz pamosties sevī- to es protu, tas ir daudz.

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 22:53
[info]vienna

aizmigušos var pamodināt, ja vien ir vēlēšanās. bet tas ilgs ilgu, ļoti ilgu laiku, līdz tie atmostas pa īstam. galvenais sākt ar sevi, un Tu to proti - pamosties sevī. tas ir galvenais. sākums ir brašs. to, vai vajag vēl tālāk iet, to es nevaru un nemāku teikt. tas ir katra pilnīgi iekšēji individuāls lēmums.

ar mani ir tā, ka es atmodināju, bet tad tie piecēlās un aizgāja. mani pūliņi nebija velti, bet man žēl, ka viņi aizgāja, īpaši viena. man viņu pietrūkst, viņiem es - laikam nē. tas ir visskumjākais. es vēlējos būt līdzās. tagad es sēžu pie tukšām vietām. es cerēju. cerība izdzisa... par to es šovakar rakstīju savā journālī. neskaidri. bet man pašam viss kā uz delnas.

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 23:02
[info]pelican

tava balss skan, tas ir..skanīgi

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 23:04
[info]vienna

Tava balss arī skan..... skanīgi, saskanīgi....

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 23:09
[info]pelican

tagad pamēģināsim silto smaidu terapiju :)

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 23:11
[info]vienna

jā... Tu zini tādu... vai... tas ir burvīgi... mhm... :)))) pasmaidam... :)))) vēl mazliet... :))))) jā........ šitā varētu aizmigt, tā - smaidot spilvenā... :))))

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 23:19
[info]pelican: :)

es pamēģināšu šito kaut kur iekārtot savos failos tā, lai rīt mostoties trīs minūšu attālumā no nomoda es smaidītu. Un ja nesanāks, vienkārši atcerēšos tevi, un lūpu kaktiņi paši..:)

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 23:21
[info]vienna: Re: :)

jā... es darīšu arī tāpat ;)

Svētdiena, 15. Maijs 2005, 23:21
[info]vienna: Re: :)

būs vasarīgs miegs :)

Pirmdiena, 16. Maijs 2005, 08:56
[info]vienna

laburītu smaidos ;)

Pirmdiena, 16. Maijs 2005, 10:29
[info]pelican

:)