Sestdiena, 19. Feb 2011, 16:26

ir trīs veidu meitenes: princeses, prostitūtas un mākslinieces

Sestdiena, 19. Feb 2011, 16:37
[info]sin


ha ha.. ka tik ne ar'

Sestdiena, 19. Feb 2011, 18:40
[info]pelican

ar vai neuzar

Sestdiena, 19. Feb 2011, 16:47
[info]teja

nu man liekas ka ir tikai princeses un mākslinieces. prostitūta mūsdienās - tas ir relatīvs vērtējums.

Sestdiena, 19. Feb 2011, 18:37
[info]pelican

es domāju, ka prostitūtas ir tās, kurām viss dzīvē tinas ap vīrieti, kuras ļoti daudz domā par to, lai labi izskatītos, viņas arī labi izskatās un rāda citām meitenēm piemēru, kā jāizskatās. princesēm arī vīrieši ir svarīgi, bet var arī mierīgi bez, galvenais, lai nezustu sajūta, ka viņas ir galvenās un baigi foršās. bet māksliniecēm nav izteikta dzimumloma. Katrā ziņā tā nedominē dzīvē un viņas sevi vairāk redz kā "cilvēku." Tas šķiet skaidro kāpēc daudz mākslinieces ir biseksuālas un lezbietes. Tā es izdomāju pirms stundas ejot pa ceļu uz aptieku. Nu un uz kuru pusi pēc manas teorijas tev velk?

Sestdiena, 19. Feb 2011, 22:23
[info]dejavu

Tātad prostitūtas izskatās (enšas izskatīties) labāk par princesēm?

Sestdiena, 19. Feb 2011, 22:51
[info]pelican

iekārojamāk

Sestdiena, 19. Feb 2011, 23:13
[info]teja

man liekas, ka prostitūtas ir atrodamas gan starp māksliniecēm, gan starp princesēm, tikai katrai ir citas izpausmes. ja princesēm tas ir tāds vairāk čiksīgums koļīšanā, starp māksliniecēm ir bieži redzama tāda bomzīga neizvēlība, promiscuity, un tusiņu satusēšana. un palasi teiksim tās latviešu rakstnieces, kurām viss ko viņas raksta ir "dancis ap dzīvības koku", kā Ikstena utt. It kā jau tām vajadzētu būt "māksliniecēm', bet nav.

Sestdiena, 19. Feb 2011, 23:24
[info]pelican

nu jā, es jau nebiju domājusi, ka visas ir tādi tīri tipāži bez nosliecēm uz citu. Bet ir pamatiņš pelēkā ikdienā ar ko tu uzsāc, piemēram, otrdienu x. Un kam tu tērē visvairāk savu naudu.
Uz šito visu man uzvedināja, tas karnevāls un tavs ieraksts, jo tur viss bija pārspīlēts. Cilvēki paši sevi pasvītrojuši. Mēs ar vienu jauku krievu sombrero runājāmies un viņš ļoti precīzi pateica - cilvēki uz karnevālu apzināti vai neapzināti uzvelk to, kas viņi vēlas būt (izņemot tos, kas neko neuzvelk, jo trūkst izdomas vai rotaļības). No simtiem lietu, kas tev apkārt - tepiķi, guļammaisi, galdauti, kartona kastes, liela daļa meiteņu uzstiepj saplēstas tīkliņzeķes un korseti. Katru gadu.

Sestdiena, 19. Feb 2011, 23:52
[info]teja

tā ir un zini kas ir jocīgi es vienmēr esmu jutusi baigo pienākumu speciāli darīt gluži pretēji, ģērbties par sienakaudzi, vilkt neseksīgas kleitas un paust neuzbudinošus uzskatus, atklāti smieties par vīriešiem un ar viņiem sacensties, un labi apzinoties, ko tas man nodara un man tāda sajūta, ka beigās palikšu vecmeitās, un kā dēļ - kaut kāda pašiedomāta protesta dēļ