Piektdiena, 20. Okt 2006, 00:55

Kolosāli. KOLOSĀLI! :) aRĒNA rĪGA IR matrikss. kosmosa kuģis, augšā trīsstūrī grozās mazas robotu galviņas, muskuļu, sviedru, gaļas vienota pulsācija, dun visas konstrukcijas maigi, saudzīgi uzstājīgi nepārspējami un to visu diriģē tālumā mazs sarkans piparkūku vīriņš. bez jebkādām pretenzijām uz to, ka varētu būt etalons jebkam. pārmaiņus pēc kāds necenšas uzstiept sevi, savažot ar savu stilīgumu, paverdzināt. rociņas kājiņas iet pa gaisu, iekliedzas, pietupjas, apskrien apkārt pats sev. maniaki un desotāji, stilīgie un filosofi visi nozombēti kā viens. mājās braucot roķīga konduktore piedzērusies jautā man, kur mēs atrodamies.
slīdu nakts trolejbusā, blakus piesēžas puisis ar netīriem melniem melniem nadziņiem. piesēžas kā uz viesistabas dīvāniņa. un es kā viņa sieva. abi grozām galviņas un lūram te viens uz otru, te uz nakts pasažieriem. piecēlās. izkāpa. palika auksti. kustējos tālāk, krievu kaimiņi ar pistolēm šauj pa Superneto. kustība, kustība, visas molekulas ir sašūpojušās. ieeju pagalmā tikai tur viss pa vecam. dzīvoju burkā.

Piektdiena, 20. Okt 2006, 00:20
[info]jumts

es izlasīju, ka tu dzīvo kurtkā

Piektdiena, 20. Okt 2006, 00:22
[info]pelican

:D tâ jau tā, kas mūžīgi tajā pufaikā

Piektdiena, 20. Okt 2006, 12:11
(Anonymous)

Garšīgs stāsts par to, kā juties tur, kosmosa kuģī, un pēc mūsu [rūtainās] komunikācijas caur žogu.

Patiešām interesants vakars sanāca. Interesanti, cik daudz mūsos ir no miesiskā animāļa, kurš vadās pēc instinktiem. N podziņu kombinācija atmodina aizmigušās šūnas, gurdenos muskuļus un izslēdz ierūsējušo prātu.

Zum zum zum, šodien apmierināti dūcu :)

Piektdiena, 20. Okt 2006, 13:53
[info]pelican

man ļoti patīk justies kā animālim.
(tikai animālis pēc tam visu nakti vēma, tas tipa, lai viss neizskatītos tik rožaini un zumīgi:)

Piektdiena, 20. Okt 2006, 14:32
(Anonymous)

Kas tad nu? Ceru, ka animālis šodien jūtas labāk :)

Piektdiena, 20. Okt 2006, 14:46
[info]pelican: ne- kā

viņs nejūtas. pamodos jau pārgurusi. reibst galva un sāp, vecais jūrnieks skatās tējas krūzes dibenā un ik pa brīdim viņa plaušas ierejas.
gribu lai piemanis nāk silti cilvēki un jauki. nāk ar halvu un muļķīgām filmām. čubina man matus. gribu, lai mani mīl.
nekā izmisīga, tikai totāls bezspēks un sāpītes/

Piektdiena, 20. Okt 2006, 15:18
(Anonymous): Re: ne- kā

Halva, kā zini, man negaršo, bet cēlu mērķu vārdā - iepriecināt veco lāga jūrnieku - varu mēģināt dabūt (man gan nav ne jausmas, kur tiek pārdota halva).. un vēl apelsīnus, vīnogas, kraukšķīgu papriku vai kaut ko tādu, lai svaigums ienāk telpā un ķermenī. Muļķīgās filmas tavā ziņā. Mīlestība arī būs.

Tikai pēc 6iem. Līdz tam vecais jūrnieks var izdomāt (zīlējot tējas krūzē), kāds noskaņojums un vai vēl ir vēlme sastapt viesus savā namā.

Piektdiena, 20. Okt 2006, 15:29
[info]pelican: Re: ne- kā

IR! :) (halvu pārdod matīsa tirgū piena paviljonā labajā pusē salduma kioskā. īstā ir zemesriekstu bez rozīnēm:)

man te ir dažas multenes, derēs?

Piektdiena, 20. Okt 2006, 15:42
(Anonymous): Re: ne- kā

Nu gan izdomāji iztriekt mani cauri pus Rīgai! :) Cien. tirgus eksperte, līdz cikiem Centrāltirgus strādā (tas man būtu daudz tuvāk) un kur tur pārdod halvu?
Jā, multenes būs tieši ka laikā! Wiii!

Piektdiena, 20. Okt 2006, 12:12
[info]ieva

es beigās arī pavilkos ļoti-ļoti:) par spīti sūdīgai skaņai, bet uz beigām laikam jau tie idiotu bari (atvainojiet protams, bet tas nu ir fakts) bija pamukuši kaut kur nostāk uzpīpēt un iedzert, katrā ziņā netraucēja garīgi pievienoties pelican iepriekš izrelkamētajā lidojumā sērfojot pa skaņas viļņiem starp iedomātām planētiņām:) bzzzz...

Piektdiena, 20. Okt 2006, 13:55
[info]pelican

nu jā, tā nav īsti dzērāju mūzika. alko pusi tripa nokož nost vai pavērš citā- duļķainā virzienā