OM MANI PADME HUM - Philosophia Perennis // ieraksti|arhīvs|draugi|par mani

Philosophia Perennis
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir pusotra nedēļa laika, līdz pirmajam novembrim, lai uzrakstītu akadēmisku referātu par Philosophia Perennis. Pamatskolā un visusskolā ar referātu rakstīšanu īpaši neaizrāvos, kā arī tur ir mazliet savādāka izpratne par to kas tas referāts tāds ir. Tātad pirmais akadēmiskais referāts. Nevaru atrast nevienu materiālu latviešu valodā, esmu atradis šo to internetā angliski, slinkums iet uz bibliotēku, neesmu viņā pat piereģistrējies, laikam tas drīz būs jāizdara, nezinu vai šī referāta sakarā vai cita, bet nu jā.

Varbūt kādam ir kāda spoža ideja vai arī zināma kāda grāmata, kur par šo tēmu būtu kas labs uzrakstīts? Vai varbūt vienkārši kāds ieteikums vai kāda laba doma?
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]_serpentine_
Date:21. Oktobris 2007 - 23:06
(Link)
ideju vārdnīcā kaut kam noteikti jābūt arī tādās reliģiskas ievirzes grāmatās un vispār tur, kur runa par ētikas jautājumiem. atrodi kādu feinu bibliotēku ar laipnīgu bibliotekārtantiņu, kura būs gatava tev palīdzēt.. =)
[User Picture]
From:[info]peepingtom
Date:21. Oktobris 2007 - 23:19
(Link)
reliģiskas ievirzes grāmatās tas tiek apskatīts kā mūžīgā tradīcija, no reliģiskās, nevis no filosofiskās puses. un tā bija domāta LU bibliotēka, jo tajās bibliotēkās ar jaukajām bibliotekārtantiņām nekā tāda nav.. =)
[User Picture]
From:[info]_serpentine_
Date:22. Oktobris 2007 - 18:22
(Link)
nu tad paliek tās par ētikas jautājumiem. un to filozofisko domu jau nu gan tev pašam arī vajadzētu mācēt izlobīt. referāti jau nebūt nesastāv no sausas faktu atreferēšanas. un bibliotēka- jā, tā gan nacionālā, pavisam noteikti =)
From:[info]lullibi
Date:22. Oktobris 2007 - 14:20
(Link)
ja negribi iet uz universitātes bibliotēku, aizej uz nacionālo barona ielā, tur, ja nemaldos, bija atsevišķa filozofijas nodaļa. bet, ja kas, latviski visticamāk neko arī nedabūsi, ir pieredze.

hackers counter system