te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:32 pm: imma talkin' 'bout mah guitar here
Kad pirms trijiem gadiem par pirmo stipendiju iegādājos lētu akustisko ģitāru, tas vairāk bija prikola pēc. Jā, es jau tad biju psihodēliskās/folkmūzikas gīks, taču arī labi apzinājos, ka man nav nekādu muzikālo dotību, tāpēc galvenais izmantojums varētu būt strinkšķināšana vakaros sava prieka pēc.

Par spīti tam, mana apbrīnojamā ģitārspēle pirms pāris gadiem ir bijusi dzirdama Radio SWH ēterā (gabals laikam saucās "Skrējiens" un tajā bija divas ievērojamas lietas: mans mēģinājums dziedāt falsetā, kā arī mana un chemist_dk saspēle dziesmas beigās, kas viennozīmīgi bija psihodēliskākais akustisko ģitāru skanējums latviešu mūzikā EVAH), pats instruments nesen nokļuva Latvijas vēstnieka Francijā (or smth) rokās, ar to esmu izklaidējis* garāmgājējus parkā un ceļojis uz Lietuvu, cerībā iepazīstināt arī kaimiņu tautu ar The Laughing Gnomes (tā, atsaucoties uz Bovija gimmicku, mēs ar chemist_dk bijām nodēvējuši savu MEGAGRUPPPU) - tiesa to neizdevās īstenot, jo leiši mūs aplaupīja, atņemot ne vien slapjās zeķes, bet arī vēlmi nodarboties ar ielu muzicēšanu.

Diemžēl (?) kopš šīm zelta dienām muzikālās aktivitātes uzplaukums ir nedaudz aprimies - lielākoties tāpēc, ka mums ar chemist_dk nesaskanēja viedokļi par turpmāko MEGAGUPPAS attīstību. Proti, viņš gribēja, lai mēs iemācamies daudz-maz normāli spēlēt savus instrumentus, līdz tam pieturoties pie vienkāršāku sacerējumu atskaņošanas. Bet es... well, es laika gaitā pievērsos aizvien psihodēliskākai mūzikai. Tāpēc mēs tagad kopā spēlējam tikai zoli. A žēl, jo viņa prasmes līmenis bija pat tīri pieņemams, a tagad man aizvien palielinās muzikālo ideju skaits, kuru īstenošanai pietrūkst nepieciešamo iemaņu. Tiesa, varu mēģināt kļūt par tādu kā Latvijas Danielu Džonstounu or smth.

* Izteikums ir apšaubāms.

False edit: atcerējos daļu no tā megagabala teksta: "Es bēgu no sevis/Es bēgu no tevis/Bēgu no pasaules gala/bēgu uz pasaules malu". lol. Tiesa, kopš tā laika attīstība bijusi minimāla. Lūk, iepriekš iepostotā gabala (tā, kur fonā skanēja Bergmaņa balss) nesaklausāmais teksts: "Tu smējies kā smaragda pūķis/Augstu virs Dzeltenās upes/Tu zaudēji acu gaismu/Skrienoties ar Šanhajas sauli/Bet joprojām/Smejies kā smaragda pūķis" lol.

False edit #2: mans skatuves pseidonīms turpmāk būs Slow Motion. Yeah, baby.

Comments

From:[info]dev
Date:May 9th, 2007 - 04:02 pm
(Link)
Dai skačaķ

tb iedod to dziesmu ko pa swh skandināji
Powered by Sviesta Ciba