te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:10 pm: Es tomēr esmu "romantičeskaja natura", kā sacīt jāsaka. Tāpēc fakts, ka Rīgā 14.martā koncertēs Cannibal Corpse atsauca atmiņā pirmo randiņu ar pēdējo izbijušo draudzeni. Nē, ne tāpēc, ka es viņu būtu nogalinājis un izvarojis, bet gan tāpēc, ka grupas koncertieraksta skatīšanās ir atmiņā vislabāk palikusī tā sastāvdaļa. Tas bija I Cum Blood videoieraksts ar tekstiem tipa "I pissed in her maggot filled asshole" un "Fucking the rotting/My semen is bleeding". Jā, es to uzliku jau pirmajā randiņā. Bet tikai pēc tam, kad bijām noskatījušies vairākas Drawn Together sērijas, kas faktiski faktiski ir Something Awful multfilmas formā - dead baby tipa joki tajā ir bieži sastopami.

Tiesa, šādu izklaides programmu es izvēlējos daļēji tāpēc, ka nebiju pārliecināts, vai vispār vēlos saistīties ar viņu un daļēji tāpēc, ka man jau bija aizdomas par līdzīgu humora izjūtu. Tomēr, imo, tas diezgan labi raksturo... ēēē... kaut ko.

Patiesībā gan morāles nav, un es vienkārši gribēju padalīties ar šo stāstu, kas mani uzjautrina. Un tas ir vienīgais iemesls, kāpēc kaut ko daru. Kā, piemēram, pēdējās pāris nedēļas izliekos par dieva nepieņemtu emo tipa idiotu. Uz priekšu saķemmēti gana gari, melni mati (kas aizsegtu acis, ja vien necirtotos), padrūma sejas izteiksme un nejēdzīga gaita - imo, atveidojums sanāk tīri ticams. Tad pārnāku mājās, uzlieku mūziku un pasmejos par savu rīcību. Yeah, I don't know what the fuck. Tiesa, man tas jau sāk apnikt.

Edits. Neliels paskaidrojums: minētais pasākums notika manā dzīvoklī. Tika noorganizēts nedaudz pāri pusnaktij, bet sākās īsi pirms diviem naktī. Jā, mums bija diezgan dīvainas attiecības.

Comments

From:(Anonymous)
Date:February 28th, 2007 - 12:48 pm

Kamazs

(Link)
Hm.

Edits. Neliels paskaidrojums: minētais pasākums notika manā dzīvoklī.

Minets notika ? Vai kas? Tā ir ortogrāfijas kļūda?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:February 28th, 2007 - 05:25 pm

Re: Kamazs

(Link)
Cannibal Corpse video skatīšanās notika. Un runāšana par Yoko Ono. Piedod, bet tev bija Freudian slip :(.
Powered by Sviesta Ciba