te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:07 pm: Ok, tagad man jātaisa raksts par skolu mājaslapām ar uzsvaru uz hvz kādas Angļu ģimnāzijas nule paveikto brīnumu. A problēma tāda, ka ne vien es nezinu nevienu tās skolotāju/skolnieku, bet pat kur tāda atrodas (ko gan var viegli noskaidrot). Tipa, ja kādam ir zināms tās Angļu ģimnāzijas skolnieks, varētu dot kaut kādu ziņu. Kaut vai ar ķieģeli logā.

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:October 28th, 2006 - 12:33 pm
(Link)
Kas tu par žurnaļagu? Izmanto da resursus - iekš družbas vai feisa.lv noteikti ir domubiedru grupa, kurā visādi skolnieciņi sabāzuši savas rožas.
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:October 28th, 2006 - 12:34 pm
(Link)
Spešalī for jū, dārling: http://www.face.lv/school_info.php?id=1001
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:October 28th, 2006 - 01:49 pm
(Link)
Edz, ja man tas būtu akūti nepieciešams, droši vien pacenstos. Bet pašlaik tas vienkārši ir "would be nice to have" kategorijā. Un tad es diez vai kā "peacemaker" centīšos uzmākties "fishfinger", mēģinot pārliecināt, ka, pirmkārt, esmu žurnālists un, otrkārt, man vajag ar viņu parunāt "darbam". Es ceru, ka tu savus upurus izvēlies rūpīgāk...
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:October 28th, 2006 - 02:10 pm
(Link)
Es vairāk norādu uz to, ka tur ir pieejamas i adreses, i kontaktelefoni, i meils, caur kuriem var dabūt skolas nerdiskākos audzēkņus sarunām divatā kaut kur fizikas kabineta pašā stūrī, kur starpbrīžos iekārtojas skolas šaha klubiņš.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:October 28th, 2006 - 03:30 pm
(Link)
Izklausās uzbudinoši, tfu, uzmundrinoši.
Powered by Sviesta Ciba