te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:02 pm:

Ok, laikam esmu parādā paskaidrojumu par šo te brīnumu.

Uzreiz pateikšu, ka man tas patīk. Sasodīti patīk. Patiesībā tas ir viens no ļoti, ļoti retajiem manis uzrakstītajiem gabaliem, kurus varu izlasīt/pārlasīt nežāvājoties. Un tas jau ir ievērojams sasniegums. Tomēr tas droši vien lielā mērā ir saistīts ar to, ka es zinu tā vietu Stilltaunas hronoloģijā, kā arī to, ka tas patiesībā ir pagaidām vēl topoša gabala satelītstāsts. Vienubrīd apnika rakstīt uz sižetu un loģiku balstītus gabalus (kā to daru avīzē - un arī minētais gabals ir vairāk vai mazāk straightforward psiholoģiskais sci-fi bez īpašām stila/valodas mežģīnēm) un izdomāju pārbaudīt, vai neesmu pazaudējis arī valodu. Atcerējies savu apmātību ar ritmu un atkārtojošos motīvu, kā arī pirms pāris mēnešiem tapušo ideju par random rindkopu, kas visas sāktos ar "Uzausīs Mēness" - kas, btw, ir pwnojoša frāze - kopojumu, sāku bliezt augšā... jā, random rindkopas. Tad izlēmu, ka vajadzētu izaicinājumu. Un par tādu izvēlējos kopīga pavediena atrašanu jau uzrakstītajam stuff'am. Tā kā tobrīd rakstīju stāstu par kapteini un viņa sapņiem, kosmosa kuģim traucoties Zemes virzienā ar ātrumu 80 000 km/s (jap, tas ir nosaukums) un mani jau sen mocīja doma par to, kāpēc tad īsti cilvēkiem būtu jāizveido Stilltauna, sapratu, ka šis varētu kalpot kā saistposms. Nedaudz samaisīju jau uzrakstīto, dažas rindkopas pārbīdot uz beigām, bet dažas - uz sākumu, pa vidu iebāžot kaut ko līdzīgu sižetam - un voila!

Eksistenciālisms? Jei bogu, es pat īsti nezinu, kas tas par zvēru - vien tik, cik sapratu no pāris Sartra un Kamī romānu izlasīšanas. Un sapratu tikai tik daudz, ka tas sūkā, un es būtu kretīns, ja tam nodotos. Patiesībā ir diezgan interesanti nočekot komentus, kuros tiek rakts krietni dziļāk kā pašā "stāstā", kas pēc savas būtības nav nekas vairāk kā skaists vārdu savirknējums. Enīvej, tagad vajadzētu uzrakstīt "erotisko" humoresku Dadzim - manu absolūto debiju šajā žanrā (tiesa, tur nebūs ne erotikas, ne humora, bet nu whateva), kā arī beidzot pabeigt stāstu par kapteini un viņa sapņiem, kosmosa kuģim traucoties Zemes virzienā ar ātrumu 80 000 km/s. Tikai hvz, kur viņu grūst, jo Terrai īsti negribu sūtīt pirms nebūšu saņēmis samaksu par iepriekš publicēto (t.i., acīmredzot nekad). Būs jāsāk apkopot Stilltaunas sērijas gabalus grāmatā or smth. Varbūt tādā veidā viņi spēs radīt kādu jēgu.

A turpinot par žurnālistiku, izskatās, ka Zvannieki ir ūberaktuāla tēma mobilo telefonu īpašnieku vidū. Pēc tā raksta publicēšanas mani vispirms tajā pašā dienā uzmodināja bijušā DS kolēģa zvans, kurā viņš 20 minūtes skaidroja... kaut ko, ko es, būdams vēl miega varā, ne īsti sapratu. Acīmredzot, arī tās biedrības saimniece nav nekāda svētā or smth. Un šodien arī kaut kāds džeks no Kanādas uzzvanīja un apsolīja atsūtīt "īso Zvannieku vēsturi" un kaut kādu Kanādas latviešu avīzi. Pieklājīgs onkulis, btw. Painteresējās, kāds Rīgā laiks, kur dzīvo mani vecāki n stuff.

Jā, un šodien padevos redakcijas vēlmei sagādāt lētus smieklus - pēc tam, kad visu dienu biju patērējis, rakstot hārdkorīgu gabalu par skaitļošanas tehnikas vēsturi - ar desmitiem vārdu, gadaskaitļu un nosaukumu, man iedeva to un palūdza pārrakstīt visu pēc ceturtās rindkopas, sakot, ka ar to ir gana vēstures un, lai uzrakstu cilvēciskus atgadījumus (a.k.a. anekdotes). Stunda drukāšanas, un viss kārtībā. Cheap laughs, fo sho. Tā es jau sākšu aizmirst, ka ME DA REBEL KING!!!11einzweidrei

I suck :(



Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:August 7th, 2006 - 08:48 pm
(Link)
"Zorgs: Viena atsauca atmiņā manu neseno iziešanu astrālajā ķermenī, kad es pieķēru sevi maigojamies ar citu astrāļu ķermeņiem. "

Pēc šī komentāra izlasīšanas, mani pārņēma nevaldāma smieklu lēkme, kam sekoja vēlme uzzināt, ko tas džeks pīpē. Jautri...

"I suck :("

Paldies, ka aiztaupi pūles.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:August 7th, 2006 - 09:36 pm
(Link)
Pēc šī komentāra izlasīšanas, mani pārņēma nevaldāma smieklu lēkme, kam sekoja vēlme uzzināt, ko tas džeks pīpē. Jautri...
--------------------------
Hvz. Ja es saprastu kaut pusi, kas tajos komentos rakstīts, droši vien būtu zirgā un varētu sevi pieskaitīt pie "Latvijas intelektuālās elites or smth".
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:August 7th, 2006 - 09:37 pm
(Link)
Un, jeez, nafig tu komentēji principā ar to pašu, ko es šeit jau biju iedrukājis?
Powered by Sviesta Ciba