te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:24 pm: Bethesdas apmaksāta Oblivion slavināšana

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:April 1st, 2006 - 01:10 am
(Link)
Dude, pat, ja tu vai es gūstam diezgan lielu baudu spēlējot Oblivion'i kā action/adventure, noliegt top, ka RPG rāmjos jams ir baigākais crap's būtu muļķīgi.
Un 8,7? Like - come on! Par pliku 8 vairāk nedotu pat tāds optimists kā es.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:April 1st, 2006 - 08:03 am
(Link)
Eļementarno, mon šer, es jau daudzkārt esmu teicis, ka, manuprāt, vērtējot spēles nevajadzētu skatīties, piederību kādam žanram ir sludinājuši tās veidotāji. Jā, pašā apskatā noteikti jāparādās, ka Oblivion principā nav uzskatāms par RPG, taču tas diez vai var ietekmēt pašas spēles novērtējumu.

Un aiz tā 8,7-9,2 lielākoties stāv mans gandarījums, spēlējot Oblivion'u, kas ir nesalīdzināmi lielāks par to, ko guvu, spēlējot Ankh un Call of Kukluxklan kopā ņemtus. Ja es rakstītu apskatu, tad gala atzīme, vadoties pēc manas vērtēšanas ūbersistēmas droši vien būtu zemāka, taču pie "Recenzenta subjektīvā atzīme" tur stāvētu 9 vai 9,5, bet "geimpleja" - 9 kā likts. Ar piebildi, ka tas ir fantastisks Action/Adventure ar RPG elementiem.

Tiesa, es vēl neesmu ticis līdz augstajiem leveliem, kad, kā dzirdu, NPC un itemu levelupošanās ir neiedomājami kaitinoša. Tad varbūt es arī paņemšu kādu no tiem modiem. Bet no otras puses, šaubos vai jebkad iziešu main kvestu.

Jā, tas viss nāk no tāda cilvēka klaviatūras, kuram chara "lomas izspēlēšana" vislabāk gāja Neverwinter Nights nevis Fallout vai Gothic, vai Arcanum, vai hvz vēl kur. Šeit, protams, par to nevar būt runa.
Powered by Sviesta Ciba