te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:36 pm: Trīs acis divās galvās (wtf?)
Laikam jāpriecājas, ka ceļojums pie konduktorēm beidzās bez viņu izplūšanas asarās: runājot par darba problēmām ne vienu brīdi vien šķita, ka no tā nebija tālu. Pie tam lielai daļai no runātā nebija gandrīz nekādas saistības ar konduktoru darbu vai, vēl jo mazāk, "Dadzī" potenciāli rakstāmo. Ievadīt runāšanu vēlamajās sliedēs man vēl pamatīgi jāmācas.

Patiesībā tur pirmo reizi sajutos kā žurnālists. Viņas acīmredzot lika (nepamatoti) lielas cerības uz mani un "Dadzi" kā iespējamo glābēju. Un tas automātiski likvidē paredzēto drukāšanu "pa roku galam". Lai arī skaidrs, ka atvēlētajā apjomā neko daudz nespēšu pateikt, tomēr gluži muldēt pa tukšo arī vairs nespēju. Laikam sāk parādīties atbildības sajūta. Vai sāku pieaugt. Vai vienkārši biju nepareizi domājis par sevi. Go figure.

* * *

Operai ir tāda fīča: 10 apmeklētākās lapas (laikam pēdējā laikā, bet fig viņu zina). Vienmēr tās pētu ar gandrīz reliģiozu interesi: lai arī fīča ir nedaudz gļukaina, tomē zināmu ieskatu paradumos sniedz.

1. Allmusic ((( The Innocence Mission - Overview ))) . Godīgi sakot, vairs neatceros, kas ir "The Innocence Mission" - laikam kaut kāda dream rock grupa, kuras šodien atradu gana lielos vairumos, rakņājoties pa www.last.fm dzīlēm. Un kādus 20 albumus velku/novilku/novilkšu. Btw, Mazzy Star pwns - jo sevišķi soliste ar savu hipnotisko balsi. Lai arī fotogrāfijās atgādina angst filled goths, tās ir maldinošas. Bet allmusic tā visa rezultātā tika izmantots pamatīgi, - tiesa, TIM skatījos tikai vienu reizi (nē, man nav novirzes uz kristīgām dream rock grupām).

2. GAMEZ.LV . Tikai šodien nokrita no pirmās pozīcijas. Ha-hā!

3. www.draugiem.lv . 3-4 reizes dienā atveru, 20 sekundes palūru un aizveru, apskatoties n00bus, kas ir iečekojuši manu profilu. Jā, samaksāju tos 35 or smth. santīmus, lai gūtu tādu privilēģiju. So go sue me or smth. Dīvainā kārtā pēdējās pāris nedēļās tādu n00bu ir saradies krietni vairāk kā agrāk - gana stabili 5-6 n00bi ik dienas to pēta. Un 90% es nepazīstu. Go figure.

4. http://www.draugiem.lv/logout.php . Don't you say?

5. Nacionālais Sporta Portāls - eSports.lv . Pārsteidzoši kvalitatīvs vortāls. Varu atkārtot, jo tā ir nenoliedzama patiesība. Pārsteidzoši kvalitatīvs vortāls. (lol, viņi nezina atšķirību starp "portālu" un "vortālu", ko es uzzināju pirms pāris mēnešiem. They suck, I rock! Yeah, baby!!!!)

6. gameZ development network :: Index . Lai arī visi mani mēģinājumi (pa vienam pāris mēnešos) spēļu izstrādē ātri aiziet nebūtībā, tiklīdz es atceros, ka tur tomēr ir jāpiestrādā, situācija Latvijas geimdevā mani patiešām interesē. Jā, Kamaz, un es ceru, ka tev izdosies padarīt Pahris Entertainment oficiālu un reāli darboties. Ja es prastu kaut ko citu bez muldēšanas un geimošanas, palīdzētu. Bet neprotu. Un nav arī tik daudz laika.

7. IGN PC: Cheats, Previews, Reviews, Trailers and Screenshots for . Lai arī viņu recenzijas lasu tikai retos gadījumos, pateicoties salīdzinoši labam dizainam, tā ir mana #1 izvēle spēļu industrijas ziņu lasīšanā. Piedodiet, bet G-Spotā vai G-Spy'ā orientēšanās aizņem vairākas stundas, bet eurogamer'ā, lai nokļūtu līdz PC ziņām ir jāizdara divi klikšķi.

8. Something Awful - The Internet Makes You Stupid . Āmen.

9. 404 Not Found . Nē, man nav fetišs, kas liek vadīt neeksistējošas adreses, paralēli masturbējot (par mieru, saprotams). Tas savulaik bija iHack, kurš vispirms pārvērtās par BitHack, bet tagad ir pazudis. Kārtējo reizi. Un, tā kā Sigmā ar ratio 0.502 man ir wait time 62h (lol), Latvijas trakerus neizmantoju, tā vietā dodot priekšroku Mininovai.

10. The Awful Forums . Something Awful forumi ir pārsteidzoši saprātīgu cilvēku piepildīti: laikam tas, ka tie ir maksas (tiesa, lasīt var arī par brīvu - ko arī daru) un aktīvā modu darbība, ik dienas banojot vairāk par 10 jūzeriem, palīdz. Ask/Tell un General Bullshit nodaļas pēdējā laikā ir kļuvušas par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu. Ir patiešām interesanti.

Current Music: Mazzy Star - Happy

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 7th, 2006 - 11:49 pm
(Link)
'gana stabili 5-6 n00bi ik dienas to pēta. Un 90% es nepazīstu.'

Same here, dude. gamez's padara slavenu. w000t!
Powered by Sviesta Ciba