te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:02 pm: Rock on, George

Comments

[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:January 28th, 2006 - 11:03 am
(Link)
Lūk, tāda stila darbi, kādi tiek publicēti Satori.lv mani nu galīgi nesaista. Jā - maybe man nekad nesasniegt kaut kādu apmierinājumu no filozofiskas wannabe-inteliģentas miniatūras, bet satori.lv (ieskaitot tavu garadarbu) manī izraisa patiesu riebumu. Viss paustais šķiet uzspēlēts un rakstīts ar domu "es zinu, ko viņi visi tur grib lasīt un tā arī rakstu".

Piezīme sev - LU filologos neiet. :P
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:January 28th, 2006 - 02:51 pm
(Link)
Es nezinu par pārējiem purniem, kas raksta tai satori.lv, bet par sevi esmu drošs: tāda veida gabalus sāku rakstīt pēc Kafkas stāstu izlasīšanas, kas mani izsita pilnīgā un galīgā autā ar savu perfektumu. Tāpēc, pieturoties pie filozofijas "rakstu to, ko man pašam patiktu lasīt", mēģināju rakstīt kaut ko līdzīgu. Jebkurā gadījumā, lai nu kas, bet šie noteikti nav rakstīti ar domu "es zinu, ko viņi visi tur grib lasīt un tā arī rakstu". Varbūt rakstot to nelaimīgo "1000 gadu", kas bija "Terrā", centos vairāk uzmanības pievērst tam, lai arī citiem patiktu - tāpēc tas bija krietni prastāks kā man patiktu.

Un, btw, tu esi manāmi atpalicis no dzīves: par krutiem mūsdienās tiek uzskatīti šādi teksti: http://www.satori.lv/?src=raksts&ho=J&item=798 . Tas, ko rakstu es, ir vecmodīgi un nestilīgi. Go figure.
Powered by Sviesta Ciba