tik' dēļ jums, dārgās dāmas, tik' dēļ jums!

« previous entry | next entry »
Mar. 13th, 2009 | 01:53 pm

Labi, es saprotu, ka kultūra jums ir par sarežģītu, tad palasiet labāk par seksu.

Tas ir vispārzināms fakts: vīrieši ir sajūsmā, ja gultā tu grožus ņem savās rokās. Pat vēl vairāk – vairumam vīriešu “sieviete augšpusē” ir seksa poza numur viens. Un tas ir saprotami, jo šī poza ļauj vīrietim aplūkot tevi visā krāšņumā, nemaz nerunājot par aizraujošo iespēju vērot, kā tu tuvojies kulminācijai.
Tomēr īpašu priekšrocību šī kaisles poza sniedz tieši tev: “Atrodoties augšpusē, tu vari kontrolēt ritmu un to, cik dziļi viņš ir tevī, tāpēc tu saņem tieši tādu stimulāciju, kāda tev ir nepieciešama, lai piedzīvotu neprātīgus orgasmus,” skaidro seksoloģe Logana Levkofa.
No pirmā mirkļa, kad tu uzsēdies virsū savam vīrietim, tevi pārņem dziļa tīksme no apziņas, ka vari pilnībā kontrolēt savas sajūtas. Un tas nozīmē arī to, ka tev būs daudz vieglāk sasniegt orgasmu. Tu vari skatīties viņam acīs, regulēt penetrācijas dziļumu un ar pirkstiem kairināt klitoru. Savukārt vīrietis var redzēt un glāstīt tavas krūtis un vagīnu, kamēr tavs ķermenis lokās baudā. Un, ja viņš prot apvaldīties, jums ir lielas izredzes beigt abiem kopā. Tāpēc nav iemesla aprobežoties ar vienu jātnieces pozu vien! Cosmo nolēma, ka ir pēdējais laiks izskatīt visas tavas iemīļotākās seksa pozas variācijas, atstājot pietiekami daudz vietas arī improvizācijai. Brīdinām – iespējams, tu nekad vairs nevēlēsies mīlēties misionāru pozā.

Sēdošā spole
Erotiskā instrukcija. Liec vīrietim nogulties uz muguras un lēnām uzsēdies viņam virsū, saglabājot acu kontaktu. Noliec viņa rokas sev uz augšstilbiem, bet pati atbalsties pret viņa krūtīm. Lēnām griez gurnus vienā virzienā, pēc tam atpakaļ un uz otru pusi.
Tavs baudas bonuss. Šī vienkāršā poza ļauj ieņemt tev “šofera vietu”, un tu kontrolē gan kustību, gan ātrumu. Grozot gurnus, tu jūties kā pavedinātāja, turklāt viņa locekļa berzēšanās gar vagīnas sieniņām rada sensacionālas sajūtas.
Viņa baudas bonuss. Skats uz tavām krūtīm vien ir ko vērts, bet viņam patiks arī apļveida kustības. Negaidīts pagrieziens uz otru pusi palīdzēs viņam ilgāk izturēt, nesasteidzot kulmināciju.

Kaisles virzulis
Erotiskā instrukcija. Liec vīrietim nogulties uz muguras, sēžoties virsū viņa loceklim, pēdas stingri atbalsti pret grīdu vai matraci, bet rokas uzliec viņam uz pleciem (vari atbalstīties arī pret sienu vai gultas galvgali). Viņš var tev palīdzēt noturēt līdzsvaru, satverot tevi aiz gurniem. Ātrā ritmā izdari virzuļveida kustības uz augšu un uz leju.
Tavs baudas bonuss. Lai arī šādi kustēties tu nevarēsi ļoti ilgi, enerģiskā darbība kāpina sajūtu intensitāti, turklāt tev ir iespēja dziļas kustības nomainīt ar seklākām. Starp citu, lielisks treniņš kājām!
Viņa baudas bonuss. Viņš kļūs traks no intensīvajām sajūtām un skata, kā šūpojas tavas krūtis. Šīs agresīvās kustības raisa brīnišķīgi dzīvniecisku baudu, kas tik ļoti patīk vīriešiem.

Neķītrais rodeo
Erotiskā instrukcija. Viņš guļ uz muguras. Apsēdies viņam virsū ar skatu uz viņa kājām, ievadi sevī viņa dzimumlocekli, tad uzmanīgi atliecies atpakaļ, ar muguru piespiežoties viņa krūtīm. Izstiep kājas, viegli paplestas.
Tavs baudas bonuss. Ja tevi uzbudina maksimāls ķermeņa kontakts, šī poza būs ideāla. Lēnā kustība un salīdzinoši seklā penetrācija palīdz tad, ja viņa loceklis ir ļoti liels. Šādi tas stimulēs jutīgos nervus tieši vagīnas atveres iekšpusē.
Viņa baudas bonuss. Viņš var pieskarties tavām krūtīm un vēderam vai kairināt tavu klitoru, vienlaikus glāstot tev kaklu. Bet tu vari vadīt viņa roku un parādīt precīzi, ko vēlies. Vīrieši par to ir sajūsmā.

Baudas lotoss
Erotiskā instrukcija. Viņš atrodas sēdus, tu apsēdies viņam pretī un ievadi sevī viņa locekli, apvijot kājas viņam ap vidukli, tikmēr arī viņš sakrusto kājas lotosa pozā. Apķeries viņam ap kaklu, kamēr viņš tur tevi pie gurniem. Šūpojies uz priekšu un atpakaļ garām, jutekliskām kustībām, kas aizvedīs jūs abus līdz kulminācijai.
Tavs baudas bonuss. Līganās kustības ļauj viņa loceklim slīdēt pāri tavam G punktam, kas straujākos ritmos bieži tiek pamests novārtā.
Viņa baudas bonuss. Viņam patiks, kā tavas krūtis piespiežas viņējām, kad kustēsieties vienā ritmā. Tavu acu un lūpu tuvums vairos tantriskās vibrācijas.
Spēcīgs atbalsts
Erotiskā instrukcija. Viņš ir sēdus, atbalstījies uz rokām, kājas izstieptas un viegli paplestas. Iesēdies viņam starp kājām ar seju pret viņu un ievadi sevī viņa locekli. Atliecies balstā uz rokām, pacel kājas un novieto potītes uz viņa pleciem. Īsto leņķi vieglāk būs atrast, ja zem dibena paliksi nelielu spilvenu.
Tavs baudas bonuss. Atšķirībā no citām “tu – augšpusē” pozām šai gadījumā tu nebūsi jātniece. Tieši viņš izdara grūdienus ar gurniem, tikmēr tu vari koncentrēties uz sajūtām, kādas rada viņa loceklis, glāstot tavu G punktu.
Viņa baudas bonuss. Kustinot gurnus, viņš var vērot baudas izteiksmes tavā sejā. Turklāt tavas kājas, kas piespiestas viņa torsam, pastiprinās jūsu ķermeniskās saplūšanas sajūtu.

Karstais sēdeklis
Erotiskā instrukcija. Viņš guļ uz muguras, tu iesēdies viņam klēpī, kājas turot perpendikulāri viņa iegurnim, un ievadi sevī viņa locekli. Atbalsties ar rokām aizmugurē un slidinies augšup un lejup pa viņa locekli (dari to uzmanīgi, lai nenodarītu viņam sāpes). Viņš tikmēr balsta tevi, pieturot pie apakšstilbiem.
Tavs baudas bonuss. Poza ļauj ielaist viņu dziļi sevī un tad attālināties – tā, ka tevī paliek tikai pati locekļa galviņa. Lieliski der, ja vīrietim ir neliela izmēra penis vai ja tu alksti izjust dziļāku iespiešanos.
Viņa baudas bonuss. Viņa loceklis izjutīs katru tavas vagīnas centimetru, un ar katru jaunu grūdienu viņam šķitīs, ka iegūst tevi no jauna. Turklāt tavas saliektās kājas burtiski apkļaus viņa iegurni.

Gurnu deja
Erotiskā instrukcija. Viņš guļ uz muguras nedaudz ieplestām un izstieptām kājām. Nogulies viņam virsū ar seju pret viņu, sakļaujot iegurņus, izstiep kājas abpus viņējām. Kad viņš ir iegājis tevī, atbalsties uz rokām, bet viņš lai pietur tevi aiz gurniem, regulējot tavas kustības.
Tavs baudas bonuss. Tik cieša iegurņu daļas sakļaušanās sniedz tavam klitoram iespēju berzēties pret viņa kaunuma kaulu, sasniedzot maksimālu stimulāciju. Turklāt, tā kā tavas krūtis ir piespiestas viņējām, tu arī nejutīsies tik atkailināta.
Viņa baudas bonuss. Satverot tevi aiz gurniem, viņš var tevī iekļūt patiešām dziļi. Bet masāža, ko viņam sniegs tavi krūšu galiņi, iekvēlinās vēl vairāk.

Cirka princese
Erotiskā instrukcija. Kamēr viņš ir guļus uz muguras, sēdies viņam klēpī ar muguru pret seju, ceļgalus atbalstot abpus viņa kājām. Tad liecies atpakaļ, ar rokām atbalstoties aiz muguras, kamēr viņš tur tevi pie gurniem un virza tos.
Tavs baudas bonuss. Tu vadi šo izpriecu braucienu, kontrolējot ātrumu un grūdienu dziļumu. Bet, atliecoties atpakaļ, tu izliec viņa locekli tādā leņķī, ka tas aizsniedz tavu G punktu.
Viņa baudas bonuss. Seksīgais slīpums ļauj viņam veikt grūdienus un sniedz viņam iespēju novest tevi līdz ekstāzei, kamēr viņš rīvējas gar tavu G punktu un glāsta krūšu galus, vienlaikus skūpstot tavu muguru. Ja tev ir gari mati, viņam patiks, kā tie kņudina viņa krūtis.

1.vieta: Pieskāriens pēdām
No visām seksa pozām, kurās tu atrodies augšpusē, šo Cosmo atzina par visradošāko.
Erotiskā instrukcija. Viņš ir guļus uz muguras, kājas nokarājas pār gultas malu. Apsēdies uz viņa locekļa ar muguru pret viņa seju, kājas novieto abās pusēs viņa kājām. Sākot kustēties, lēnām noliecies uz leju līdz pēdām.
Tavs baudas bonuss. Šādi noliekusies uz priekšu, tu sniedz viņam visvieglāko pieeju tavam G punktam. Kustības ir maigākas nekā dziļie grūdieni.
Viņa baudas bonuss. Tas, ko viņš redz, un dziļās, piekļaujošās kustības liks viņam no baudas aizmirst visu pasauli.  
 
atrasts iekš tvnet.lv

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {23}

pata

Re: ooo, raksti vēl

from: [info]pata
date: Mar. 13th, 2009 - 03:53 pm
Link

Hjū ir mans sapņu vīrietis, bet Kamerona ir kārna un bērnišķīga :(

Reply | Parent | Thread


Uldis

Re: ooo, raksti vēl

from: [info]uldy
date: Mar. 13th, 2009 - 03:58 pm
Link

Nu par kārnu gan es viņu nenosauktu. Kārna ir Alija makbīla un citi zvēri. Kameronai nav ne vainas. Protams, the best tur ir Caddy.

Reply | Parent | Thread


pata

Re: ooo, raksti vēl

from: [info]pata
date: Mar. 13th, 2009 - 04:00 pm
Link

The best was Stacy (skat. bildē)

Reply | Parent | Thread


Uldis

Re: ooo, raksti vēl

from: [info]uldy
date: Mar. 13th, 2009 - 04:05 pm
Link

nē... man steisija nepatika - kaut kā netika viņas tēma pilnībā izvērsta.

Reply | Parent | Thread


pata

Re: ooo, raksti vēl

from: [info]pata
date: Mar. 13th, 2009 - 04:10 pm
Link

tur jau nav daudz ko izvērst - vai nu divi cilvēki spēj viens otru pieņemt un apzināties, ko viens otram var sniegt un cik daudz prasīt, vai nu nevar. tāpat kā dzīvē :( sieviešu pusē ilūzijas ņem virsroku vairumā gadījumu, tāpēc mēs bieži vien uzņemamies to, ko nevaram panest. viens no maniem mīļākajiem teicieniem kā reizi ir no epizodes uz jumta, kur Hauss liek Steisijai izvēlēties, sakot - It's not easy, but it's simple!

Reply | Parent