jāpadomā ...

« previous entry | next entry »
Jan. 22nd, 2009 | 02:24 pm

atradu es to sasodīto līgumu. atsūtīja man arī ieskanētu kopiju. atškirības ir - uz mana eksemplāra nav līguma numura un zīmoga. līgums nav sašūts. nu jā, tas tomēr ir aizdevums, kurš bija jāsāk atmaksāt pēc studiju beigšanas, t.i., 2005. gada 1. augustā, un jāatmaksā 5 gadu laikā. mani varētu glābt tikai punkts par studiju turpināšanu, taču, ņemot vērā, ka neesmu pildījusi nevienu no līgumā noteiktajiem pienākumiem (aizdevējam, protams, nekādu pienākumu nav!), diez vai kāds mani vispār tur vēlas uzklausīt!
no otras puses, ko man ar to e-pastu darīt? viņi informē, ka bija noslēgts līgums un aizdevuma atmaksa bija jāuzsāk 2005. gada 1. augustā. nākamais teikums: lūdzam aizdevuma atmaksu veikt Biedrības bankas kontos. man tagad labprātīgi sākt viņiem atskaitīt to naudu? negribu!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {16}

D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Jan. 22nd, 2009 - 06:04 pm
Link

Pārliecinies, ka tevi neķer uz muļķi.

Lai viņi piestāda tev notāra apstiprinātu dokumentu, ka viņi manto iepriekšējās iestādes saistības un pakonsultējies ar juristu NOTEIKTI.

Citādi var gadīties, ka tev būs jāatmaksā tas kredīts DIVREIZ! :)

Un pret maksājumiem, ko tu veic tev vajag pretī kvītis, gadījumā, ja rodas nesaprašanās ...

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jan. 23rd, 2009 - 12:45 pm
Link

e-pasta pielikumā bija pievienota vienošanās par tiesību un saistību pārņemšanu. to es varu pieprasīt - pastiprinātu kopiju, jo paļauties uz e-pastu patiešām būtu muļķīgi!
nu jā, un palūgt arī oficiālu aizdevuma atdošanas prasību, jo es netaisos neko maksāt, pamatojoties uz e-pastu.
a, par maksāšanu sāpe maza - pārskatījumi ietu caur banku, līdz ar to nav nekādu problēmu pierādīt, kam un par ko esi maksājis.
tādēļ šobrīd ir nepieciešams oficiāls pamatojums, kādai iestādei uz kā pamata man ir jāmaksā. jo parādu piedziņa, izmantojot e-pastu, ir drusku nenopietna, un manuprāt, ne visai likumīga.

Reply | Parent | Thread


D[ra]kone

(no subject)

from: [info]drako
date: Jan. 23rd, 2009 - 12:51 pm
Link

Gudra meitene, man prieks par Tevi :)

Piedod, ka nenovērtēju ...

Reply | Parent