sniegsim atbalstu izdegušām personībām!

« previous entry | next entry »
Jan. 12th, 2009 | 12:53 pm

Ieblandījos vienā ne-drauga žurnālā un sāku lasīt pazīstama cilvēka komentārus. Pēc otrā komentāra sajutos greizsirdīga un tālāk nelasīju. Atbalstošie, līdzjūtīgie, uzmundrinošie komentāri, wiii! Un vispār ... par ko es īsti sacepos? -> Viņš ar viņu runā, bet ar mani nē, vot tā! Eu, a nečīkstošas un ciniskas sievietes nevienam vairs nav vajadzīgas?!
UPD: jautājums in general - vai vīrietim ir nepieciešams justies pārākam un stiprākam par sievieti, vai tomēr viņi ir ar mieru uz līdzvērtīgu līdzāspastāvēšanu?!
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {28}

pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jan. 12th, 2009 - 03:19 pm
Link

nē, tā citāta autore nav Tava radiniece :P
par faktisko laikam būtu cits stāsts, kas ir dziļāks par ārējo reakciju, uz kuru es noreaģēju. jā, bieži jau tomēr ir tas paradokss, ka cilvēkam liekas, ka viņš ir baigi stiprais un viņš lepojas ar sevi, tajā pat laikā brīžiem iznāk ārā kaut kas tāds, kas liek saprast - bāc, tas viss ir tikai bullshits!
nu, un cinismā jau arī ir paslēpts vājums. vot, es te cenšos saprast, moš jāsāk vairāk spiest uz trauslumu, lai kādu sakoļītu. lai gan ... nē, es vēl joprojām uzdodu sev jautājumu - a, priekš kam man patstāvīgs vīrietis? liekas klapatas ;)

Reply | Parent | Thread


zii

(no subject)

from: [info]zii
date: Jan. 12th, 2009 - 03:33 pm
Link

Nu tu jau arī neesi no tām sievietēm, kam cinisms ir maska, tā tev dabīga īpašība.

A nafig vīrietis ir tādas pašas dabas jautājums kā eksistenciālais - nafig dzīvot.
Interesanti, labi, kopā audz, kopā jokojies un piedzīvo. Ja tas iztrūkst, tad (tāpat kā dzīvei) jēgas nav.

Mīlestības dēļ? Ielēdzas mans vecais sakāmais par vairāklīmeņu mīlestību - rozā brīlles, kas apmierina vienas vajadzības un nākamās stadijas, kas jau ir darbs ar sevi. Neticu tam, ka mīlestība pret kādu vienkārši ir. Manuprāt, tikai dažiem uz pasaules tik ļoti paveicas, ka viņu nesavtīgā mīlestība pret otru automātiski "ir".

Reply | Parent | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jan. 12th, 2009 - 03:45 pm
Link

Savstarpēji lietderīga un attaisnojama kopā būšana, kurā viens no otra saņem to, ko katram vajag - tas ir pamatnosacījums. Jo divi cilvēki nedzīvo kopā, ja viens no otra kaut ko nesaņem - drošības sajūtu, kādu, par ko rūpēties, pār ko valdīt, atzinība etc. Nav tāda jēdziena kā nesavtība. Vismaz ne manā leksikonā, kopš apmeklēju dramaturgus. Visam ir racionāls izskaidrojums, arī labdarībai :) Tie gadījumi, kuros liekas, ka divi cilvēki ir absolūti nešķirami un saderīgi, patiesībā ir godīgums pret sevi, kas ir ļoti reta īpašība, btw ;)
Bet par jokošanu un piedzīvojumiem ... eh, man laikam ir ļoti labi draugi, jo ar viņiem var to visu darīt, patiesībā arī augt - emocionāli un fiziski, tikai es ar viņiem neguļu - tik vien tā atšķirība. Tē jau aiziet diskusija tālāk, vai vīrietis var būt sievietes labākais draugs, vai ar viņu var dalīties visā? Tas tomēr nav labais stils, ne?! Utt., utjp. ...

Reply | Parent | Thread


zii

(no subject)

from: [info]zii
date: Jan. 13th, 2009 - 01:46 am
Link

Labākais draugs varbūt, bet ne labākā draudzene! :D Sieviešu lielākā kļūda - padarīt vīru par draudzeni.

Reply | Parent