Freidonkul?

« previous entry | next entry »
Jul. 22nd, 2008 | 11:08 am

Šonakt sapnī biju pārrunās LKA. Komisijā bija Indra Roga, kura pateica, ka esmu pilnīga nulle: "Tev nav nekāda redzējuma!" Nevaru šo teikumu aizmirst. Tāpat kā to, ka viņa atmeta manu eksplikāciju un aizgāja prom. Tad es pamodos un centos aizmigt, lai atgrieztos tajā pašā sapnī. Man izdevās. Es piedāvāju nest viņas čemodānu, jo gribēju ar viņu parunāt un paskaidrot, ka tur tomēr kaut kas ir! Vilcienā es gribēju saprast, kādi argumenti ir viņas noraidošās attieksmes pamatā un ko man vajadzētu mainīt, uzlabot. Tā īsti neizrunājušas visu līdz galam un nenonākot pie nekādas skaidrības, mēs izkāpām saulainā Jelgavā un tur viņu sagaidīja Mihails Gruzdovs.
Karoč, es tā arī nesapratu, kas tad īsti ir tas (pareizais) redzējums, ko viņi grib izlasīt tajā eksplikācijā. Toties es zinu, ka šādi sapņi ir ļoti iedvesmojoši un motivējuši, ja ir drosme ieraudzīt savu izmisumu un bailes.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]unpy
date: Jul. 22nd, 2008 - 11:25 am
Link

Tev gan jauki - visādi zīmīgi sapņi. A pats braucu ar kuģi uz Āfriku, kur mani nēģeri nošāva;(

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jul. 22nd, 2008 - 11:45 am
Link

jā, es pa naktīm kino skatos un bieži vien šo to no redzētā atceros. ļaudis runā, ka tas neesot uz labu: ja atceras sapņus, tad miegs nav bijis ciešs -> tā nav pilnvērtīga atpūta, jo apziņa nav atslēgusies. a, man patīk, jo reizēm ir riktīgi rēcīgi, par erotiskām orģijām nemaz nerunājot :P

Reply | Parent