kīnō

« previous entry | next entry »
Apr. 18th, 2008 | 09:58 am

Jou! Naumanis šodien slavas dziesmas par 'Amatieri' sarakstījis. Tīri vai ķiķins parāva par viņa tēzi - vērtējums 'garlaicīgi' ir brēcošs neprofesionālisms :D Nu, neko - iešu šodien skatīties, par ko tad ļ.cien. NN tik kaismīgi kulakā norāvis :) Nav tā, ka es skeptiski raugos uz šo produktu - tjipa tāpēc, ka latviešu! Nē, man vienkārši drausmīgi riebjas princips vārdā 'Regīna Razuma' - vai tiešām nav citu pusmūža aktrišu, kuras filmēt?!
P.S. Var pieteikties kompānijā uz seansu plkst. 17.00, jo pagaidām izskatās, ka iešu viena pati.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {16}

Scandalo Calmo

par razumu

from: [info]kinskis
date: Apr. 18th, 2008 - 11:02 am
Link

kad auga šī režisoru paaudze, razuma "ceplī" neapšubāmi bija viens no spēcīgākajiem pieejamajiem kino tēliem.
itāļu drēbniekam valentino, lai kļūtu par to, kas viņš līdz pagājušajai vasarai vēl bija, bija tik jāiecer sapnis, kā džekija kenedija viņa dizainētos loriņos kāpelē pa scalinata della trinita dei monti. ko viņš, st.citu, arī pavisam drīz īstenoja.
lūk, nofilmēt razumu, iespējams, ir sava veida jaunās paaudze režisoru iniciācija. nākamās paaudzes viņu vairs tik ļoti neķerstīs, par to vari būt droša.

Reply | Thread


pata

Re: par razumu

from: [info]pata
date: Apr. 18th, 2008 - 11:19 am
Link

es ceru, ka tā. vienkārši obidno, ka citām aktrisēm un aktieriem nedod filmēties. jo ir daudz spēcīgu aktrišu. man personīgi tieši tas brends traucē, jo viņa kā aktrise ir pietiekoši iepriekš paredzama, kas nereti 'traucē uztvert filmu :(

Reply | Parent