lai neatslābtu

« previous entry | next entry »
Sep. 10th, 2007 | 03:14 pm

Un tagad banka (tā, kas Nordea, un tā, kas visdāsnāk reklamē savus hipotekāros kredītus!) pateikusi bračkam, ka no prasītajiem 57 tLVL var iedot tikai 34 tLVL. Tas nozīmē, ka bračkam būs jāķīlā arī dzīvoklis, lai dabūtu trūkstošo summu citā bankā. varbūt kāds zina, cik tālu ir tās lietas ar kredītņēmēju reģistriem: ja abus kredītus kārto vienlaicīgi un ķīlas ir dažādas, tad shēmai vajadzētu izdoties!?
protams, obiženka, ka tev, mirstīgam cilvēkam, vajag, kur dzīvot, un tirgus piedāvājums ir tāds, kāds viņš ir, bet atrodas kaut kādi šķēršļi (piem., oficiālie ienākumi!), kas bremzē visu pasākumu! lūk, pastarpinātā attieksme pret valsti, kas, gribot negribot, kā bumerangs atgriežas un trāpa īstajā brīdī un īstajā vietā! tas, protams, nemaina situāciju, ka inflācija valstī beidzot ir sasniegusi&pārsniegusi 10% robežu! mana vēlme emigrēt pastiprinās!!!!!!!!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

(no subject)

from: [info]crash_and_burn
date: Sep. 10th, 2007 - 08:52 pm
Link

To kredītu nedod dēļ nepietiekamas ķīlas vai dēļ nepietiekamiem ienākumiem?
1. Ja dēļ nepietiekamas ķīlas, tad visticamāk var mēgināt ņemt vienu kredītu ar divām ķīlām.
2. Ja dēļ nepietiekamiem ienākumiem, tad, manuprāt, izdevīgāk ir paņemt kādu galvotāju, ja ir.
Kā ir tagad ar tiem kredītiem, izziņām un registriem nezinu, jo pēdējo reizi ar šito ņēmos pāris gadus atpakaļ.

A par pārvākšanos uz citurieni, tā nav nemaz tik slikta doma :) Kādu brīdi es arī to nevarēju saprast, kā var braukt prom. Bet ar laiku manas domas mainījās, un nu jau kādu brīdi (salīdzinoši īsu) esmu to izdarījis...

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Sep. 10th, 2007 - 09:41 pm
Link

mēs jau esam trīs galvotāji un kredītņēmējs - legālie ienākumi, bankasprāt, ir par nepietiekamu priekš summas, kas nepieciešama. bankai vairs nevajag ķīlu, galvenais ir pierādīts savu (legālo) maksātspēju un tur arī tā problēma! Nauda reāli ir tā, ka bračka pats var visu summu nomaksāt, bet banka negrib pat uz mūsu 4 cilvēku ienākumiem dot kredītu! savā ziņā vilciens ir aizgājis, bet .. ai, visādas šaizes!
a, kur Tu tagad esi (pārvācies)?

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]crash_and_burn
date: Sep. 10th, 2007 - 10:40 pm
Link

Nu tad var mēgināt ar divām bankām vienlaicīgi, bet principā var sanākt slikti, tb bankas piefiksē, ka esat ne visu taisnību stāstījuši un pieprasīt visu summu uzreiz atpakaļ...

A pats es nepārāk tālu, Pāris tūkstošu kilometru ziemeļ-rietum virzienā (Ceru, ka ziemeļus ar dienvidiem nesajaucu :D tipa uz augšu un pa kreisi)

Reply | Parent