lai neatslābtu

« previous entry | next entry »
Sep. 10th, 2007 | 03:14 pm

Un tagad banka (tā, kas Nordea, un tā, kas visdāsnāk reklamē savus hipotekāros kredītus!) pateikusi bračkam, ka no prasītajiem 57 tLVL var iedot tikai 34 tLVL. Tas nozīmē, ka bračkam būs jāķīlā arī dzīvoklis, lai dabūtu trūkstošo summu citā bankā. varbūt kāds zina, cik tālu ir tās lietas ar kredītņēmēju reģistriem: ja abus kredītus kārto vienlaicīgi un ķīlas ir dažādas, tad shēmai vajadzētu izdoties!?
protams, obiženka, ka tev, mirstīgam cilvēkam, vajag, kur dzīvot, un tirgus piedāvājums ir tāds, kāds viņš ir, bet atrodas kaut kādi šķēršļi (piem., oficiālie ienākumi!), kas bremzē visu pasākumu! lūk, pastarpinātā attieksme pret valsti, kas, gribot negribot, kā bumerangs atgriežas un trāpa īstajā brīdī un īstajā vietā! tas, protams, nemaina situāciju, ka inflācija valstī beidzot ir sasniegusi&pārsniegusi 10% robežu! mana vēlme emigrēt pastiprinās!!!!!!!!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

(no subject)

from: [info]crash_and_burn
date: Sep. 10th, 2007 - 10:40 pm
Link

Nu tad var mēgināt ar divām bankām vienlaicīgi, bet principā var sanākt slikti, tb bankas piefiksē, ka esat ne visu taisnību stāstījuši un pieprasīt visu summu uzreiz atpakaļ...

A pats es nepārāk tālu, Pāris tūkstošu kilometru ziemeļ-rietum virzienā (Ceru, ka ziemeļus ar dienvidiem nesajaucu :D tipa uz augšu un pa kreisi)

Reply | Parent