vīriešu diena :*

« previous entry | next entry »
Aug. 30th, 2007 | 07:26 pm

smejies vai raudi, bet pilnmēness man šodien uzsūtīja trīs vīrišķus:
# 1 - bosenes bijušais kolēģis mums abām šodien uzsauca pusdienas iekš Sushi Planet un vēl pāris stundas izklaidēja;
# 2 - viens no mūsu lielajiem priekšniekiem, ārkārtīgi solīds kungs labākajos gados, mans uzticamais biljarda kompanjons, šodien mani pārsteidza pilnīgi nesagatavotu. Zvanu pēcpusdienā "Vai es varētu uziet vienu dokumentu novīzēt?!" "Protams, nāc kaut vai ar diviem dokumentiem!" Teciņiem vien uz 6. stāvu, klauvēju, atveru durvis un ... tur pretī tāds smaržu mākonis! Daudz, bet ne par daudz. Es gandrīz no kātiem nogāzos. It kā parastas vīriešu smaržas a la HugoBoss, bet kontekstā šī smaržu prelūdija mani burtiski apbūra. Pēc tās pat uz galda stāvošais televizors ar vieglatlētikas sacensību tiešraidi man likās kā ierasts ofisa tehniskais aprīkojums. Kamēr viņš runāja pa telefonu, pieņēmu uzaicinājuma žestu apsēsties, stulbi blenzu te ekrānā, te galdā vai grīdā. Tad īsi izstāstīju, kas ta par dokumentu; paraksts; paldies; pieceļamies; piebīdām krēslu un aizveram aiz sevis durvis. Vai tiešām viņš pēc mana telefona zvana ķēra pēc smaržu pudeles?! Vai tas apskāviens pie izcila iesitiena biljardā bija tikai sportiska līdzjutēja rekacija?! Būtu viņš gadus 10-20 jaunāks, es neizturētu. Mana vājība ir īsti džentlmeņi, stipri vīrieši, mazliet noslēpumaini, pārliecināti, ar stāju un manierēm. Viņš ir mana vīrieša ideāla kvintesence!
# 3 - pa ceļam uz mājām iegāju Drogās. Pie kases ekrāns rāda 'summa: 10.73 LVL'. Dodu kasierei 20 latu banknoti, 'jums nav 73 santīmi?' atrodu 72. nu, vēl vienu! nē, man patiešām nav sīkāk. pēkšņi aizmugurē stāvošais jauneklis padod kasierei 1 santīmu. es patiešām apmulsu, viscirslīgākajā veidā: pasmaidīju puisim. bet tā kā, izejot no veikala, man neviens nesekoja un kopā ar santīmu netika pasniegta vizītkarte vai lapiņa ar tālruņa numuru, īsti nesapratu šī neveiklā gadījuma motīvus.
Ak jā, atnācu mājās un tur jau brālis priekšā ar pelmeņiem vakariņās. Šis nākamnedēļ ar N. Baskovu uz 3 nedēļām brauc uz Vāciju. Sākām runāt par mūsu ģimenes īpašuma lietām, būs jānoformē pilnvara uz viņa paraksta tiesībām utt. Patiesībā, šis ir tas mirklis, kad es jūtos kā 'meitiņa peciņa', man ir šausmīgi dīvaini, bet ārkārtīgi forši brāļi un pavisam jocīgi vecāki. Bet par spīti visam, kas vien dzīvē var krist uz galvas vai patraucēt ceļā, es esmu šausmīgi laimīgs cilvēks!!

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Aug. 30th, 2007 - 08:53 pm
Link

redz, balstoties uz savu līdzšinējo pieredzi, es teiktu, ka vissuperīgākie radījumi pasaulē ir kaķi, jo tie vienlaikus spēj būt neatkarīgi, uzticīgi, patstāvīgi un pastāvīgi; tiem piemīt nomierinoša iedarbība. a, neviens vīrietis manā dzīvē pagaidām nav bijis atbilstošs šiem kritērijiem (ja neskaita manu lielo brāli, kurš ir lielisks vīrietis savai sievietei, tikai reizēm par daudz strādā!). bet īstenībā - ir daudz jāstrādā ar sevi, jāatveras. tikai ne visiem un ne uzreiz!

Reply | Parent | Thread


magda

(no subject)

from: [info]magda
date: Aug. 30th, 2007 - 09:30 pm
Link

Tieši tā - ir jāstrādā ar sevi. Pasauli es nevaru mainīt. Es varu mainīties un mainīsies pasaule manā uztverē. Viss ir tāds kāds tas ir.
Un man joprojām liekas, ka vīrieši ir superīgi un es viņus mīlu.Jo man ir vislabākais tētis un arī visi tie mīļākie superīgie... bet kaķis ir mīļais mājdzīvnieks, murmulis tāds... :-)

Reply | Parent | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Aug. 30th, 2007 - 09:53 pm
Link

eh, saulīte Tu mana!

Reply | Parent | Thread


magda

(no subject)

from: [info]magda
date: Aug. 30th, 2007 - 09:56 pm
Link

:-)

Reply | Parent