tepat blakus

« previous entry | next entry »
Jul. 11th, 2007 | 02:56 pm

Sieviešu spēks nemaz nav tik liels kā izskatās. Uz pusi ne tik liels. Tik daudzām no mums ir bail paskatīties uz sevi spogulī bez visādu krāsu brillēm un atzīties patiesībā - savās vājībās, trūkumos, nespējā pieņemt lēmumus un rīkoties. Bet no malas izskatās, ka mēs varam visu - būt veiksmīgas profesionālajā dzīvē, dzīvot saticīgā ģimenē, būt harmonijā ar sevi. Var jau būt, ka tas iepriekš minētais ir stāvoklis, kad dzīvei ir pienācis gals - kad ir sasniegts ideālais un pie turpmāka izaugsmes iespēju (ļoti plašā nozīmē) trūkuma ir jāņem striķis, jo dzīve=attīstība=ceļš - ir beigusies. Patiesībā mēs esam tik tālu no ideāliem, jo redzam to, ko gribam redzēt.
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

barbala

(no subject)

from: [info]barbala
date: Jul. 12th, 2007 - 02:15 am
Link

Lūk. Tāpēc, ka sievietes spēks nav spēkā, bet kur citur un tieši tas, ka reizēm nākas būt stiprai, tas žņaudzoši, sienoši un smacējoši galina nost skaisto, sievišķīgo un īsto.

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Jul. 12th, 2007 - 12:55 pm
Link

bet .. kas ir tas, kas mūs balsta brīžos, kad esam vienas - kad nav tā standarta modeļa ar vīrieti blakus un visiem tiem ikdienas balstiem?! Vai tas tomēr nav iekšējais cilvēciskais un vienlaikus dzīvnieciski instinktīvais izdzīvošanas spēks? Vai tad automātiski sieviete zaudē daļu no savas sievišķības, ja viņai pašai ir sevi jānodrošina no A līdz Z? jo reizēm tieši šīm vientuļajām cīnītājām un karjeras spīdekļiem piemīt daudz vairāk sievišķības un seksuālā valdzinājuma nekā pelēkajām mājas pelēm, kuras - jā, tiek pasargātas, bet ir noplukušas savā ģimeniskajā ikdienas rutīnā, zaudējušas savu krāšņumu, svaigumu, dzīvesdzirksti acīs un noslēpumainību.

Reply | Parent | Thread


barbala

(no subject)

from: [info]barbala
date: Jul. 12th, 2007 - 06:21 pm
Link

Piekrītu un man liekas, ka neviens civilstāvoklis: viena vai laulāta, šķirta vai neprecēta nav iemesls, nedz arī arguments labsajūtai, proti, acu mirdzums, seksuālais valdzinājums utt ir samērā autonoma lieta, kurai nav sakars ar juridisko stāvokli.

Māksla baudīt dzīvi (ieskaitot- ar sevi tuvāko, ar sevi pašu) un būt sievišķīgai un brņišķai, kad esi viena: tā nekādā gadījumā nav agresīva vērtība. Tā ir mierīga.

Reply | Parent


Fiance

(no subject)

from: [info]firebabe
date: Jul. 13th, 2007 - 11:09 pm
Link

Oi, es piekrītu katram Patas vārdam!!
Kāpēc tik daudzi domā, ka labi organizēts civilstāvokļa akts garantēs laimi?
Un sabiedrība, kas spiež mūs precēties ar pirmo pretīmnnācēju, lai tikai vec-meitās nepaliktu... Vai arī tikai man vienai tādas formulas ir kādreiz tikušas uzspiestas???

Reply