Jautri pastāsti -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 18., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
snorke
16:10
Taa nu gadiijaas ka ciemojos Upsalas universitaatee. Ezerus peetiiju. Un briivajaa laikaa ar profesora aizdotu divriteni apbraukaaju apkartni.




Taa nu gadiijaas, ka vienaa braucienaa apmaldiiijos. Mezhs, celjs, kreesla, staavu un buros kartee. Pietur liels melns vaagjis kaa katafalks, es drusku salecos. Bet izkaapj sieviete, fuu, jauki. Pastaastu, ka braucu uz Upsalu. OK, vinja uz turieni brauc. Labpraat aizvediishot. Paldies, bet pietiks ar celja paraadiishanu, jo man , redz, ritens liidz. O, nekas.
Un kameer esmu paspeejusi ko bilst, vinja izvelk no mashiina kaukaadas statnes, tad kauko pieskruuvee, pievelk, nostiprina un esam gatavi braukt. Man shii daama radiija taadu neomuliigu iespaidu – bet nu - domaaju, sieviete galu galaa. Braucam, saku Paldies, nee, taa neesot vinja, bet Jeezus, kas taa licis riikoties utt. OK, kas ta man, kaut Maitreija. Ilgi neesam braukushi, atskan jautaajums: Do you believe in Jesus Christ ??? Redz, taa daama bija misionaare BOMBEJAA, tikko atgriezusies Droshi vien pilna saapju par Bombejas pagaaniem. Duu juu beliiv in dziiziz krais ? Skaidri sapratu, ka mana nokljuushana Upsalaa atkariiga no shiis atbildes, bet eniivej, pskaidroju, ka Jesus man miiljs, daargs, tuvs etc,,, taapat kaa Buda un dons Huans Sonoras tuksnesii utt Izraadaas, ka labaak buut slepkavniekam kaa godaat citus dievus, tas ir liels ljaunums,,, izraisaas disputs. Tad mashiina strauji bremzee. Nodomaaju, nu ko - tagad vinja mani kailaam rokaam nozhnjaugs un liks pirms naaves skuupstiit krucifiksu. Nee, vienkaarshi iedod Biibeli (zilos leetos gumijas vaakos) un zhestikulee, teologjisks striids, drusku apgruutina mans nepilniigais english un leedijas taisnais praats, kas vispaar neatziist nekaadu citu viedokli.
Izvalbiitas zilas acis: Jesus died for you !!!

Tad man peekshnji apniik. Ak, aizieshu pati,,, Vienmeer kaads kauko no tevis pieprasiis – jauniibaa sexu, brieduma gados - minetu, vecumdienaas – dveeseli, murminaadama raushos aara. Aiz muguras ledaina balss: YOU FORGOT SOMETHING. Pagriezhos atpakalj – bargu seju sniedz man Biibeli. Ko darit ? panjemu.

Daama aizbrauc. Ar manu riteni uz pakaljas. Upsalas profesora ritenis !!! iedomaajos, kaa es profesoram staastu: you know, some Christian lady asked me “”do you believe””, and I resist and she went away and it`all,,,,,,, metos pakalj misionaarei breekdama, nez kaapec liekas, ka jaabrec: atdaj, ATDAJ !!! Mashiina pietur, mani uzluuko zilu acu paaris, paarliecinaats, ka teikshu,. Sorry, I believe. Gribu pateikt, sorry, es gribeetu savu riteni, bet esmu satraukumaa aizmirsusi baisikl vaardu !!! Stostos ai vant tu ai vant tu,,, radiidama pilniigi paarliecinoshu atgrieztas avs teelu,,, tad peekshnji prataa naak fredija : I want to ride my bicycle, I want to ride my bike !!! un es to arii laimiiga izverveleeju: ai vant tu raid mai baisikel !!!

Epilogs. Iebraucu Upsalaa, izdomaaju, ka peec taada vakara biki jaaiedzer. Iegaazhos pirmajaa pabaa, skatos – smalkaakais miesta krogs, sapulceejusies zelta jaunatne. Bet nu ko, atapakalj neieshu, pajemu alu, samekleeju kaktinju. Savaa ritenjbrauceeja teerpaa un saulescepuree drusku atshkjiros no 5dienas vakara publikas. Peec neilga laika pieseezh kaads puisis. Visi pasaules kontinentu pilni ar sho tipu. Vinsj un draugi, redz, ieveerojushi ka neemsu no Zviedrijas, Aha, snukjis mani tomeer nodod, gribas teikt. Uzzinaajis, ka no Latvijas, izraada interesi. Vinja kompaanija, redz, taisaas ko ieriikot Latvijaa, tagad vaac info. Nu un ko savaakushi, intereseejos. Nu - iisumaa skats taads: mazattiistiita ekonomika, bet iespeejas, potenciaals. Nesakaartota likumdoshana, gruutiibas, bet leets darbaspeeks. (Saruna bija kaadu stundu, uzsauca man alu) Nu bet Gaaallveennais - skaistas sievietes. Tas laikam kompliments.
- Jaaa, ne tikai skaistas. Labas sievietes mums ira, domiigi saku, suukdama alu.
- Labas sievietes !!! (smiekli)
- Jaa, un daudz daudz sievieshu.
Oho - daudz sievieshu !!! (smiekli).
Vinja draugam girlfriend esot no Latvijas (vinjs gan konsekventi jauca Latviju ar Lietuvu, bet to jau dara visi) vai no Polijas
- Varbuut no Armeenijas ? meegjinu paliidzeet.
- Nee, nee no Austrumeiropas,
- Ja ? un kaa ?
- Apmierinaats, ljoti apmierinaats esot.
- Un kaa – shii latvieshu vai polju sieviete – stradaa kaukur ?
- Nee, kaapeec vinjai straadaat.
- Tad bojfrends vinju uztur ?
- Nuja ! (smiekli).
- O, cik lieliski !!! Vai tad juusu viirieshi pelna tik daudz,, ka var uztureet ???
- Jaa, to mees vraam (lepni)
- Oooo !!! Tiesham lieliski. Redz, muusu viirieshi nepelna tik daudz.
- Ja ? (liidzjuutiigi)
Tagad esmu iesilusi un esmu gatava staastiit, ka tikai pashi pashi bagaataakie pelna tik daudz, lai vareetu uztureet kaaamiiti vai juurascuucinju, bet sievieti uztureet var tikai premjers i to tikai 3 meneshus gadaa, bet paardomaaju – tik siikasdetaljas var samulsinaat.
- Jaa. Taa nu ir.
Tikmeeerr zviedrs skumjajaa pauzee ir atradis risinajaumu – muusu sievieteem jaabrauc uz Zviedriju.
- Really – nice – smejamies.

Puisis atgriezhas ar veel vienu kausu alus un juutas pacilaats par saturiigo vakaru. Vinja sejaa lasaam kaa graamataa: nu – nav neko smuka vai jauna, toties no austrumeiropas. Pusidiote. Ieraudziis manu trauku mazgaajamo mashiinu, apchuraasies no laimes.
Apjautaajas : vai man ir kaads darbs vai kas liidziigs ?
- Jaa,,, esmu misionaare
- ???
- Jaa, pamataa straadaaju Bombejaa, atgriezhu vinjus, nu taa. Taa ir viena no UNDPE (juu en dii pii ei) starptautiskajaam misijaam, vai vinjs nav dzirdeejis ???

Tikmeer esmu iejutusies un vareetu iet tuksnesii eest sisenjus.

Un Tu – vai Tu tici Kristum?
Jaa, jaa,,,,,,


Nee, tik gaudeni nevar beigt sarunu.
izvelku Biibeli, sniedzu vinjam sviniigi.

Seja puisim taada kaa ieraugot no izlietnes izlienam juuras chuusku.

BET Vai Tu esi ielaidis Kristu savaa sirdii ?
Visa Tava dziive sastaav tikai no naudas, sievieteem, laiciigiem labumiem.
Generally - Your life is a total crap.
Vai Tu esi sapratis,,, pec pauzes,,, ka Jesus died for you ????

Tas ir par daudz, sarunbiedra sejaa shausmaas raustaas , vinjs kaaro atgriezties pie draugiem. Atvainojas, nu vinjam esot jaaiet.

YOU FORGOT SOMETHING.

Rolfs taa kaa negrib jemt, - no, no, take it,,, it`s for free, it`s from our mission.

Puisis atgriezhas pie draugiem ar zilu seejuminju rokaas. Kaukas man shai ainaa patiik.
Kompaanija sachukstas, blenzh paslepus, bet pa seju sist neviens nenaak. Nuko, ceeli pieceljos un defileju prom savos shortos un saulescepuriitee, vientuljais Kristus celjinieks shai posta pasaulee.

Atsleedzu riteni, braucu maajaa. Atceroties zviedra seju, gandriiz nogaazhos no tilta. Snorke, shodienai pietiks, saku, tev vairs nav biibeliites ko izsniegt celja policistiem

(9 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kaitnieks
Date:18. Decembris 2003 - 16:52
(Link)
Fantastiski :)
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:18. Decembris 2003 - 17:37

paldies !!!

(Link)
galvenais, ka patiesiiba
[User Picture]
From:[info]rikella
Date:18. Decembris 2003 - 19:49
(Link)
nosmējos līdz asarām ;))) super!
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:18. Decembris 2003 - 22:55
(Link)
Vareni:))))
[User Picture]
From:[info]amalija
Date:18. Decembris 2003 - 23:18

(Link)
Paldies par omu uzlaboto! Citreiz paķer līdzi, kad atkal uz Bombeju posīsies;)
From:[info]jessy
Date:19. Decembris 2003 - 00:09
(Link)
He he :)
[User Picture]
From:[info]chelsa
Date:22. Janvāris 2004 - 22:12
(Link)
reecu liidz nemanjai...labais...=DKaut ko taadu izdariit...LOL
[User Picture]
From:[info]aizliegts_v
Date:26. Janvāris 2004 - 16:48
(Link)
Jā, labs :D
[User Picture]
From:[info]rikella
Date:8. Jūlijs 2004 - 10:57
(Link)
hehe, šo stāstu tagad stāsta pa Be Be brokastīm :)

> Go to Top
Sviesta Ciba