Apziņas Parazīti - dažādi [Apziņas Parazīti]
Februāris 22., 2004
14:16

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dažādi
Žurnāla lietotājiem kā jau internetā esošiem cilvēkiem ar to gan varētu nebūt problēmas, taču katram gadījumam piedāvāšu arī šeit.

Ja ir cilvēki, kuri šajā pasaulē neskrien pakaļ jaunākajiem mobilo telefonu modeļiem, kuri nedomā tikai par kārtējo dzeršanu vai tusiņiem, kuri mēdz domāt un just, nevis tikai skriet un izklaidēties.

Un ja šiem cilvēkiem tas izpaužas kādā radošā darbībā, proti, mūzikā, dzejā, prozā, foto, bildēs vai vēl kādā formātā, tad mēs varētu jūs izlikt savā websaitā. Mēs ticam, ka pasaules aina mūsdienu cilvēkam ir mazliet traģiska vai arī traģiskumā izpaužas līdz eksistences dziļumiem, tāpēc ir vēlme savākt vienkopus cilvēkus, kuri mēģina to izteikt.

Turklāt, ja jums ir kāds draugs vai paziņa, kas kaut ko savā nodabā dara un kuram internets nav pieejams, bet kurš gribētu varbūt izlikt savus gara darbus, tad...

Vienīgais, kas žurnalētājiem varētu noderēt, cik noprotu, ir iespēja izvietot savus .mp3 vai attēlus, jo tekstus jau tāpat katrs var izlikt savā žurnālā. Tas gan nenozīmē, ka šos pašus tekstus nevar iesūtīt izvietošanai mūsu saitā.

Kontaktējiet, ja nu kas!
________
p.s. Kaut kad aprīlī Apziņas Parazīti rīkos kādu pasākumu, kur pieteikties būs aicināti visi radoši cilvēki, kam ir ko teikt un kuri vēlas ko pateikt caur saviem darinājumiem - dzeju, mūziku, krāsotām spuldzēm, salauztiem televizoriem, bildēm, sarūsējušām izlietnēm un jebko citu. Kaut kad nākotnē būs pieejama detalizētāka informācija.

Garastāvoklis:: thoughtful

(11 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]tati
Date:22. Februāris 2004 - 15:36
(Link)
es zinu cilveekus, kuriem ir ko teikt, bet savas domas popularizee tikai draudu pulkaa. Jaa. Patiesiiaba taa ir liela uzdriiksteeshanaas savu staastu (vai tml.) apstaastiit citiem un ne/pienjemt apkaarteejo kritiku. Jaa. Galvenais nav, ka doma ir izteikta citiem, bet gan, ka tev taada ir. Jaa. Tas ir svariigi.
From:[info]narayana
Date:23. Februāris 2004 - 00:28
(Link)
es kaa reiz Tev gribeeju jautaat, vai var kaa ar savu elpu (existenci) paliidzeet Ap
From:[info]suic
Date:23. Februāris 2004 - 09:28

palīdzība

(Link)
Diezin vai mums kaut kā var palīdzēt tiešā veidā.

Bet nu principā mēs cenšamies apzināties cilvēkus, kuri kaut ko rada savā nodabā šajās mazliet neikdienišķajās izpausmēs. Vēl būs pasākums "Brīvo kedu salidojums", kur arī cilvēki varēs izrādīt savu (tas gan nebūs nekāds īpaši tumšais pasākums, lai arī kaut kas varētu tāds izrādīties).

Cenšamies uzzināt par citiem un cenšamies, lai citi kaut ko uzzina par mums. Kā sakarā mums patīk, ja kāds piedāvā savas bildes/mūziku/dzeju/jebko mūsu saitā. Arī atsauksmes/recenzijas par mūsu veikumiem mums patīk.

Noderīgs ir arī cita veida feedback, kur katrs ir aicināts izteikt savas domas sakarā ar jebko, ar Apziņas Parazītiem saistītu (skaņu, izskatu, saitu, plakātu, izrādi, gļukiem, stulbumiem, utt.).
Var izteikt savas domas arī sakarā ar pasauli, sabiedrību, politiku, bērniem bāreņiem, utt. Arī tas brīžiem ir interesanti.

Bet visas šīs minētās ir tādas ārējas parādības, kas vairāk velk uz promo / distro / info, proti, attiecas uz lietām, kuru uzdevums ir atvieglot Apziņas Parazītu darbību, bet nav tās nepieciešams nosacījums. Es īsti laikam nezinu, kā var palīdzēt Apziņas Parazītiem. Jo Apziņas Parazīti ir radošā apvienība un viss pārējais, kaut arī praktiski ļoti svarīgs, idejiski ir tikai sekundārs.
Citiem vārdiem, problēmas, protams, ir, bet tā ir vai nu eksistenciālas un principā neatrisināmas vai arī tehniskas un palēnām pārvaramas.

Rezumējot. Kā jau pati redzi, šis ir daļēji slēgts projekts, lai cik atvērtu mēs to arī paši negribētu. Proti, ir kaut kāds nosacīts kodols un apkārt tam ir nosacīti atvērts lauks. Un šajā atvērtajā daļā mums var palīdzēt. Bet tur ir maza nianse, Apziņas Parazīti ir tā slēgtā daļa. Un atvērtais ir tikai viņu darba rezultāti un priekšnoteikumi.

Bet mēs vēlamies veicināt šādu tumšāku dzīvesstāstu attīstību (māksla, dzeja, foto, mūzika), kur pamatā ir sociālā un individuālā eksistence, nevis, piemēram, gotiskie sapņi vai citas triviālas, nu jau mainstream tipa, fantāzijas.

p.s. Tas tā, ekspromtā. Uz konkrētākiem jautājumiem atbildēšu konkrētāk.
From:[info]narayana
Date:23. Februāris 2004 - 22:20

Re: palīdzība

(Link)
uhu.
From:(Anonymous)
Date:25. Februāris 2004 - 21:12
(Link)
Un ar ko tieši tik dzīvi eksistenciālu nodarbojas parazīts nr.3? Ar štepseļa iespraušanu? Jo, cik redzēju koncī, Apziņas parazīti, kas prezentē 'stāstus', ir tikai divi.
[User Picture]
From:[info]parazits
Date:25. Februāris 2004 - 21:42
(Link)
Ja būsim precīzi, tad Apziņas Parazīti līdz neilgam laikam arī bija divi. Tas, ka man pagaidām nav tādu stāstu, kas tiktu stāstīti Apziņas Parazītu kontekstā, ir gribēšanas, varēšanas, bet, galvenokārt, laika jautājums.

Un ja tev šķiet, ka eksistenciālā daļa ir tas, kas tiek spēlēts koncertos, tad tev ir tikai daļēja taisnība. Tas notiek ik dienu, pārdomas un sajūtas nav apturamas. Un tas, ka kādreiz mēs arī kaut ko publiski nospēlējam, vēl nav rādītājs tam, cik īsti eksistenciāli mēs esam/neesam. Ja tev galvenais kritērijs ir kāda parādīšanās vai neparādīšanās uz skatuves, tad es tev nevaru palīdzēt... vismaz pagaidām. Pacieties.

p.s. Štepseļus spraudis neesmu...
[User Picture]
From:[info]sabbath
Date:2. Marts 2004 - 17:31
(Link)
Nu...ē... Kāds cibists man iedeva jūs saitu un tā... Nezinu vai tas derēs, jo pārsvarā visi mani darbi ir tapšanas stadījā un vispār... Nezinu vai jums tas derēs, jo pret neko tādu vienkārši neprotestēju savos darbos, tikai veidoju tos, nedomāju, ka mani darbi ir pat vidējā līmenī, jo nesen sāku zīmēt, bet rakstītais nu ir tāds, kāds nu viņš ir... Bet ja nu kas...
From:[info]suic
Date:2. Marts 2004 - 21:29
(Link)
Nu, atraksti uz ggap@inbox.lv vai suic@mpe.lv kādu vēstuli, pastāsti vairāk. Nu tā jau uzreiz nepateikšu, kas un kā. Tad jau skatīsimies.

Par darbiem viduvējā līmenī, nu tas varbūt nav tik traki, ka tikai parādās kaut kas jauns, oriģināls, interesants, jēgpilns.

p.s. Parazīti arī neprotestē ne pret ko, vismaz klasiskajā vārda nozīmē.
[User Picture]
From:[info]mgh
Date:3. Marts 2004 - 15:20
(Link)
tas tiessam ir pieduuriigi ka kaads kaut ko taadu grib riikot tiessam jauki
From:[info]suic
Date:3. Marts 2004 - 22:23
(Link)
Būtu "piedūrīgi", ja kāds gribētu arī piedalīties. Žurnālā ap 1300 lietotājiem, interesanti, vai tad patiešām nav neviena, kas uzdrošinātos nākt klajā ar savu padarīto, savām idejām, sajūtām un gara darbiem.
[User Picture]
From:[info]mgh
Date:4. Marts 2004 - 21:49
(Link)
nu es vareetu piedaliities ar savaam miniatuuraam un iisstaastiem:)
Apziņas Parazīti @ Myspace Powered by Sviesta Ciba