Big · things · happen · to · thouse · who · dream · big

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
man skauzh tas ka kaadam ir taadas patiesi miiljas gjimenes ar mammaam un teetiem un braaljiem un maasaam, arii tas ka ir miiljummiiljas omammas pie kuraam aizbraukt ik pa laikam uz laukiem, arii tas ka kaadam arii ir tie cilveeki pie saaniem kuri saka tos jaukos vaardus un apmiiljo tieshi shaados mirkljos, arii tas ka man paaraak biezhi ir skumji, bet es to nemiilu izraadiit, ai miiljie, tas ko raadu ir ljoti maz, tas ka veelos buut kaut kaada iisti nekaada, ka laikam atdotu visu savu iedomaato gudriibu par kaut kaadu kaut lielaaku pashapzinju, ka godiigi sakot dazhkaart sapinos pati sevii un ka man ir tik stulba paraadiiba kaadaa iemiileeties. un tajaa pashaa laikaa droshvien izdariit visu lai es vinjam nepatiktu.

bet visstulbaakais ir tas ka es to taa iisti nekad arii neatdziishu.vismaz ne sev

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On September 10th, 2006, 11:42 pm, [info]smaids commented:
KO es varu piebilst..
MAn arī..
Redzot cik apkārt viss ir skaists un jauks, reizēm sakārojas ar sev gabaliņu no šī visa.. Gribas būt mīļam un lai samīļo.. Gribas mīlēt un būt mīlētam..
Gribas..
Bet laikam tas nav priekš manis.. Un laikam tā domāju ne tikai es..
Bet tas taču tā nevar būt.. Jābūt taču taisnībai.. Nevar taču kādam būt viss no šī un man nekas.. :?
Varbūt tas ir tāpēc ka nevēlos kādu sāpināt, bet varbūt tāpēc ka esu pārāk gļēvs (laikam tā to sauktu cilvēki, kas rīkojas pretēji), lai veidotu attiecības ar pirmo cilvēku, kas iekritis acīs un izskatās daudzmaz piemērots..
Bet kā lai zin, ka tieši šis cilvēks ir piemērots nepamēģinot..? Ticēt mīlestībai no pirmā skatiena? Pārāk pārgalvīgi man šķiet.. Jo ikreiz kad sanāk ļauties, sanāk apdedzināties.. Un tad nākas darīt lietas, kas parasti netiek pieļautas. Nākas būt aukstam, nepieejamam, darīt visu lai turētu to otru cilvēku pa gabalu no sevis, lai nedo dievs nesanāktu pieiet tik tuvu vai ļaut pieiet tik tuvu, ka pēctam sāp..
Laikam daru nepareizi.. Bet citādi nesanāk..
Laikam labāk apskaust citus viņu laimē un cerēt, ka ar laiku viss stabilizēsies, ka arī man tā būs..
Ka..
Ak jel..!
Gan jau..!
Āmen!!!!!!!
[User Picture]
On September 21st, 2006, 11:50 pm, [info]pappilon replied:
man laikam vajadzēja kādu laiku lai apdomātu tavu atbildi un tā līdz galam viņu sagremotu. sagaidītu kamēr manī nosežas personīgās emocijas un arī tava doma.

godīgi sakot kāda kopīga un dziļa un līdz nelabumam vienāda doma mūsos abos ir.

arī man nepatī ļauties nekam, bet tas ko es daru ir kā jau tu teici turu pa gabalu. it kā es ātri iemīlos un tikpat ātri tas noplok, ja kaut kas izdodas. ja nē... es varu palikt tvīkdama mūžīgi. tā kā līdz ar to vai nu jābūt pilnīgai pārliecībai vai kaut ko tiešām vajag vai labāk nemaz nemēģināt.

tu nekad neesi domājis par to ka tu(un arī es, PROOOOTAMS)uzstaadam paarāk lielus kritērijus? tu meklējot brīnišķo perfekto afrodīti, bet es nezin kādu princi baltā zirgā.
jo sastādot sarakstu ar manām prasībām man liekas man pašai paliktu nelabi... kur nu kāds vēl var tam atbilst!

tur arī ir tā apdedzināšanās daļa - tavs reālais nesakrīt ar iedomāto un tu pat pirkstiņu negribi tā labā pakustināt.
vismaz es.

un jā. tagad arī ir dilemma. ja kaut kas sanāks ar vienu cilvēku, vai atkal pēc mēneša man viņš neapniks? kā nekā kopā vēl labu labu laiku drošvien jāstrādā...
tā jau jautri un viss baigi forši, taču kā iespējams veidot kaut ko ja vēl iepriekšējā tikai simpātija liekas vienkārši perfekta un īstā?

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry