Lacy F

[info]panacea @ 09:02: Vispār man ir skepse par tām antivielām. Pirmkārt, tās nav antivielas no indivīdiem, kas izveseļojušies, bet mākslīgi radītas, kas nozīmē, ka pastāv lielāks blakusparādību risks.

Un par tām antivielām labs un pavisam svaigs rakstiņš šeit: https://www.sciencemag.org/news/2020/09/provocative-results-boost-hopes-antibody-treatment-covid-19

Analīzes veiktas 275 cilvēkiem, kas, piemēram, nozīmē, ka, ja 3 cilvēkiem no tās grupas būtu blakusparādības, tās jau būtu biežas blakusparādības. Retākas blakusparādības klasificē kā 1 no 100-1000 cilvēkiem, retas kā 1 no 1000-10 000, ļoti retas kā mazāk kā 1 no 10 000. Tātad ar tik mazu dalībnieku skaitu skaidrs ir tas, ka par blakusparādībām skaidrs nav nekas.

Bet ne tikai blakusparādības ir problēma Trampa gadījumā - kā tajā pašā rakstiņā ir rakstīts, viņi novēroja efektu būtībā tikai kā profilakses līdzeklim, bet ne tad, ja infekcija jau bija sākusies. Cik no Trampa gadījuma var saprast, viņam jau bija smagi izteikti simptomi (vajadzēja papildus skābekli).

Līdz ar to liekas, ka viņam ir iešķiebtas zāles, no kurām nav sagaidāms efekts, bet toties var sagaidīt blakusparādības.

Tāpēc man arī liekas, ka subjektīvi viņš jūtās labi no deksametazona, bet jājautā vai deksametazons nebūtu pat bīstams, jo nomāc imūno sistēmu un hvz kko tas vīruss tur tikmēr pa iekšām dara.

Te arī viģiki no vakardienas, kur izskatās, ka Trampam ir grūti elpot un sāp: https://twitter.com/brenonade/status/1313263278613827585?s=20

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba