Murgi

Jun. 16th, 2010 | 12:29 am
From:: pamplemousse

Pagājusī diena bija šausmu pilna, jo smagi strādāju jau no agra rīta - sapnī bija jālaiko visdažādākās kleitas, kas visas kā viena man bija par lielu un pretīgās krāsās un mani aizvien vairāk pārņēma panika, ka nebūs ko vilkt. Bezmaz jāpriecājas, ka jāceļas uz eksāmenu. Vispār dīvaini, pareizāk būtu, ja es murgotu par to, ka sajaucu imparfait ar condietionnel vai tamlīdzīgām muļķībām, bet re kā, zemapziņa nodod.
Pirmās daļas, kā parasti, šaubīgas, bet runāšana biedējoša. Cerams, viņi vērtēs tikai teikumu konstrukcijas, bet ne saturu, jo es galīgi, galīgi nesapratu, ko runāju.
Pēc tam es biju laimīga un brīva, bet vestibilā satiku Šmitu un pieklājības pēc bija jāparunā, kaut arī man vienmēr liekas, ka viņu garlaikoju un labāk būtu bēgt uzreiz. Ir vismaz divi cilvēki, kas man vienmēr liek justies nožēlojamai - uzskaitē Šmits un Edgars, jo ir sajūta, ka viņi visu laiku par mani smejas un provocē, bet brīžos kad vajadzētu atmest kādu aizsāvības pretjoku, man nekas nesanāk.

Bet, bet, bet! Man būs kleita! Lai cik dīvaini, atradās salonā A, pavisam melna un ar mežģīnēm, baidos, ka arī ar organzas rozi, visas veikalā esošās pārdevējas man sniedza padomus, kā labāk, sākot jau ar salona īpašnieci un vispār, tagad jau man vienalga, kas notiks, galvenais, ka man nekas nav jāmeklē. Vienīgais, ko es gribēju ir Vivienne Westwood melnās matētās kaučuka kurpes, bet izklausās, ka drīzāk nespīd nekā spīd.
Tags: ,

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.