Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

optimiste - Kaut ko ari varam atrast.

23. Maijs 2005 12:59 Kaut ko ari varam atrast.

Ak arprats cik "kompetenti" !!!!!!!! seit Londonaa ir informacijas darbinieki!!!! Un nav nozimes vai vini strada autobusu info vai vilcienu info, vai jebkura cita info!!! Jau treso reizi saskaramies ar to, ka kartee orieneejamies daudz labaak par jebkuru informacijas darbinieku seit.

Nu tatad vakar gribejaam dodties uz Vinzoras pili. Ta, teikt, lai pasaam nav ilgi jamekle, nolemam aizbraukt tepat uz Heatrow airport (kas mums blakus viesnicai) un talak no turienes. Info biroja mums teica, ka autobuss no piestatnes 5 iet katras 15 minutes bet aizmirsa pateikt, ka svetdiena tas kurse tikai 2x diena. Savukart autobusa soferis, kas brauca ar autobusu, ko noradija info teica, ka sis autobus uz turieni neiet (lai gan velak izradijas, ka iet gan).

Devamies uz metro info, kur mums laipni paskaidroja, ka izmantojot 2x parsesanos, mes varam noklut, kur velamies. Tacu tad, kad bijam nokluvusas noraditaja stacija, izradijas, ka mums ir japerk vel viena bilete uz vel vienu vilcienu, kas iet uz SLOW (kur brauca tas autobus, kas teica , ka uz turieni nebrauc) un no SLOW vel janem kaut kads tur transports!!!! Nu, blin!

pec sita visa nolemam doties uz karalisko botanisko darzu, kas bija turpat tuvuma, un sarunaajaam ar muusu pasniedzeju, ka kadu dienu pec nodarbibam pa celam aizvedis mus uz Vinzoras pili, jo dzivo taja apkaime.

Moraale: visu kas vispaar ir atrodams, var atrast pasu spekiem un tas aiznem daudz mazaak laika, nekaa prasot to info biroja Londona :)

11 jau izteikušies - pieraksti arī tuPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]maris
Datums:23. Maijs 2005 - 15:24
(Link)
A TAXI? :)
No:[info]optimiste
Datums:23. Maijs 2005 - 15:35
(Link)
Vai tu traks!!!! Mums ir nedelas bilete uz visiem vilcieniem un busiem Londonas robezaas (t.i visas 6 zonas).
No:[info]maris
Datums:23. Maijs 2005 - 15:37
(Link)
Ā... Nu tad cita runa.. :)
No:[info]optimiste
Datums:23. Maijs 2005 - 15:40
(Link)
Beigaas veel izraadijaas, ka Vinzoras pils tomeer NAV Londonas robezaas, par to bija vislielaakaa skrobe. Bet , ta ka mes turp nokluusim ar masiinu, tad bilete bus japerk tikai atpakal celam :)
No:[info]kangaroo
Datums:23. Maijs 2005 - 15:59
(Link)
Man Briselē vienvakar arī bija līdzīgi. Vilciens, ar kuru trīs reizes biju braucis un kurš ik pa 30 minūtēm skrien gar manu viesnīcu, kā izrādās nemaz caur to pilsētu neiet ;-)


Uz Sitiju brauksiet?
No:[info]optimiste
Datums:23. Maijs 2005 - 17:04
(Link)
Ceram, ka sodien mus aizvedis uz Vinzoras pili. (ja lidz dienas beigaam bus saglabajies labs laiks).
No:[info]kangaroo
Datums:23. Maijs 2005 - 17:07
(Link)
Tauers, Sitija, Millenium panorāmas rats... visu varētu ± vienā dienā.
No:[info]optimiste
Datums:23. Maijs 2005 - 17:17
(Link)
Tauera bijaam vakar.

A ko tu domaa ar Sitiju?

Panoraamas rats maksaa 24 £ !!!!!!!!!!
No:[info]kangaroo
Datums:23. Maijs 2005 - 17:24
(Link)
Sitija- Londonas Manhetena. Biznesa rajons ar ūberkūlajiem debesskrāpjiem. Tur dzīvoklis uz 70 m2 maksā vairāk kā branga māja Spānijā pie jūŗas.
No:[info]kangaroo
Datums:23. Maijs 2005 - 17:26
(Link)
24 £?! Afffigeķ... tik dārgi gan es neesmu pavēmis ;-)
No:[info]optimiste
Datums:23. Maijs 2005 - 17:51
(Link)
Es pati Taueram apgaaju tikai apkaart, jo ieeja bija 14,5£. Man pietika ar foto pie tauera un Londin Bridge. Inga gan iegaaja ieksa. Nezinu gan vai tas bija to verts.


Tagad kursi beidzas un varesu sanemt tikai tavus sms uz tel.