ofuda - 6.marts [entries|archive|friends|userinfo]
ofuda

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

6.marts [6. Mar 2008|12:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ceturtdiena

Jupitera dienas tēmas: reliģija, augstākās zinības, ārzemes, sociālie jautājumi.

HEKATES diena: Cilvēks ir īpaši nespēcīgs un vājš. Organisma vitalitāte ir nulles punktā. Pavājinās imunitāte, iespējams kļūdas un klupieni uzvedībā. Var pārņemt bailes, nomāktība, depresija. Aktivizējas psihes vistumšākās puses. Tomēr organisms it kā atbrīvojas no iepriekšējā mēnesī uzkrātā smaguma un ir gatavs uzsākt jaunu dzīvi. Organismam ir jāpalīdz. Piemērots laiks kaitīgu ieradumu iznīdēšanai, gavēšanai, atslodzes dienai.

29. MĒNESS DIENA (no plkst.6.51)

Simbols: Astoņkājis.

Enerģētika: Pati bīstamākā Mēness diena. Kosmisko ilūziju laiks. Cilvēki paliek gurdeni, jo enerģija izsīkst. Visi pareģojumi ir melīgi, nepatiesi — bīstami tiem ļauties. Šis ir gavēņa, lūgšanu, grēku nožēlas laiks. Liels spēks kārdinājumiem, kam grūti pretoties. Apgrūtināta patiesības izziņa. Nedrīkst uzsākt, plānot neko jaunu. Ja to dara, jābūt gatavam neveiksmei, zaudējumiem. Jāpārtrauc virspusīgi, ārišķīgi sakari. Jāatbrīvojas no uzmācīgiem, nekārtīgiem cilvēkiem, neķītrām domām, no viltus draugiem. Šajā dienā ieteicams palikt mājās, aizdegt sveci. Vajadzētu izvairīties no tumšām telpām, no duļķaina ūdens, no netīrības un nekārtības apkārtējā vidē. Jāskatās uz Mēneša laikā padarīto, jāizvērtē, jāizdara secinājumi.

Sapņi: Biedējoši, smagi un nepatīkami. Atklāj cilvēka ēnas puses. Bet var arī maldināt. Darba dzīve: Mazaktīva diena. Kam jānotiek – notiksies...

Veselība: Veselības rezerves ierobežotas, īpaši vīriešiem. Uzturā jālieto galvenokārt graudu izcelsmes produkti. Jūtīgi — taisnā un resnā zarna. Ēdienā mazāk sāļu un asu. Slimot nav ieteicams, sekmīga ilgstošu slimību ārstēšana. Ieteicams attīrīt organismu, mazāk lietot šķidrumu. Pirms gulētiešanas ieteicama duša. Nē seksam!

Sex: Atturēties!

Pirtī: NĒ!

Matu griešana: Tibetas tradīcijās

Slimības. Cietīs dvēsele.

Mēness ZIVJU zīmē (no plkst.12.53) Pamatiezīmes: Valda fantāzija, iejūtība, ideālisms, mākslinieciska apdāvinātība un arī sentimentalitāte, zūd vaļsirdība un atklātība. Godīgums, taisnīgums, dzīvesprieks un optimisms. Piemērots laiks laulību noslēgšanai, kontraktu parakstīšanai un saskarsmei ar cilvēkiem, kuru darbs saistīts ar jūru vai vienkārši ar ūdeni. Rodas risinājumi vecām problēmām. Nemiers, vientulības, neaizsargātības sajūta, viegli aizskarami un sāpināmi. Saasinās intuīcija un atmiņa, sāk izpausties slepeni talanti. Iespējams izdarīt interesantus reliģiskus un filozofiskus atklājumus. Nav piemērots laiks lietām, kas jātur slepenībā – tik un tā viss nāks gaismā. Uzmanīgi apieties ar šaujamieročiem, degšķidrumiem un sprāgstvielām. Vairāk ticam visam brīnumainajam, noslēpumainajam, nesaprotamajam. Pirkumi: Medicīnas preparāti un ķīmiskas vielas. Pasākumi: Dzeja, mūzika, māksla, kino. Izteikti izklaidējoša atpūta šīm dienām nebūs piemērota. Mecenātisms. Ziedojumi. Ceļojumi: Pa ūdeni. Mistiskam ceļojumam, svētceļojumam. Pastaigāties pa pļavām un mežiem. Darījumi: Darījumi ar juristiem. Ilgtermiņa ieguldījumi. Ieteicams gatavot konservus, brūvēt alu. Nav ieteicams arī sākt lielus darbus un projektus. Attiecības: Kļūstam maigāki, laipnāki, pat sentimentāli. Gribas būt kopā ar mīļajiem cilvēkiem, teikt viņiem labus, jaukus vārdus. Romantika. Izskats: Ikdienā izmantojiet zaļo krāsu. Vārīgās vietas cilvēka organismā: Pēdas. Imunitāte. Asinsrite. Palielinās uzņēmībā pret visām infekcijas slimībām, var sāpēt kāju pēdas. Nav ieteicams lietot daudz šķidruma, alkoholu. Paaugstināta tieksme uz alerģiskām reakcijām. Viss, kas nonāk mūsu organismā, iedarbojas uz mums intensīvāk. Uzturs: Ēst – ogļhidrātus: maize, maizes izstrādājumi.

Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:6. Marts 2008 - 13:33

moš šito zem lj-cut?

(Link)
nevis pilnā palagā? :)
[User Picture]
From:[info]ofuda
Date:6. Marts 2008 - 14:54

Re: moš šito zem lj-cut?

(Link)
moš labāk šādi > tā vismaz ievēro
...bet ja nopietni, aizmirsies man tas lj-cut ;-P