Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver - Post a comment


[info]observer
Sep. 1st, 2021 02:32 pm Kāpēc šosezon nebūs mājsēde

Īsais kopsavilkums: kam gan viņa vajadzīga?

Garāks teksts.
Publika diezgan strikti sadalījusies nometnēs: Covid briesmīgs vs. Covid parasta gripa(neeksistē vispār) vai Vakcinēties vajag vs. Ļaujiet 1% cilvēku nomirt. Tie dalījumi var būt vēl kādi, tak nevienā no grupām nav pieprasījuma pēc mājsēdes.

Tie, kas gatavi piedalīties loterijā "1/100 letāls" (tur gan lielas atšķirības laimīgajā lozē ir pa vecuma grupām, bet statistiski ir apmēram 1%) jau sen protestē pret visu (t.sk. pret mājsēdēm). Tiem, kas piedalās loterijā "1/1 000 000 letāls" (sorr, bet te potēšanoās domāta) ir jau pieriebušies visi protestētāji un viņiem vienalga, kas notiks ar otru grupu. Attiecīgi, vēlēties nest upuri (mājsēdi) dēļ otras grupas (kuras izvēli principā neatbalsta) ir muļķīgi.

Tādējādi galvenie un gandrīz vienīgie cietēji būs Pavļuts ar visiem veselības aprūpes darbiniekiem, kuriem pienākums liks nodarboties ar šo specifisko paliatīvās aprūpes novirzienu - rūpēm par kovidslimajiem. Citi ministri tūdaļ sāks pārstāt izlikties, ka humānu apsvērumu dēļ vajag kovid ierobežojumus. Tie reitingi viņiem tāpat jau ne pārāk. Sabiedrība kopumā cietīs no pārslogotas veselības aprūpes sistēmas, tak varbūt to aizsmērēs ar vairāk naudas, un tad kad nākamais "excess mortality" vilnis būs pāri, sistēma būs labāk finansēta.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.