Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver - Post a comment


[info]observer
Nov. 21st, 2006 11:23 am

Digitālās televīzijas lietā prokuratūras taktika no paša sākuma ir diezgan neskaidra, un atkla interesanta situācija, kurā nevar pateikt, "kur ir taisnība".

Vispār, šobrīd atkal brīdis izdarīt prognozi, jo Svārpstons ir pārsūdzējis drošības līdzekli - aizliegumu strādā par KML valdes priekšsēdētāju (šī ziņa nofigurēja svētdienas LNT ziņās, citur neesmu uzdūries). Pieejamā informācija:

  1. Ziņa par to, ka prokurors piemērojis īpašu drošības līdzekli;
  2. Svārspstons uzskata, ka tas darīts, lai traucētu 'money back' procedūras norisi;
  3. Prokurors to, dabīgi, noliedz.
Jautājums: vai tiesa atcels Svārpstona drošības līdzekli vai nē? Šoreiz prognoze mazliet sarežģīta, jo Svārpstona tekstos jaušams zināms rezons. Tiešām, prokurors uzrādījis kaudzi apsūdzību, kuras balstās uz aprēķinu, cik tieši LVL zaudējumu radies no tā nelaimīgā līguma noslēgšanas. Ja KML naudu atdod, tad aprēķini sanāk greizi.

No otras puses - kas gan traucē uzņēmuma īpašniekiem iecelt jaunu valdi, lai tā tad risina jautājumu... Varbūt prokurors līdz ar šo cenšas izvilkt gaismā kādu īpašnieka pārstāvi, kuram tagad vajadzētu veikt aktivitāti - jaunas valdes iecelšanu. Kaut arī nav pārāk precīzas informācijas, ko tieši sadarījis Svārpstons, kā dēļ viņu būtu jāpadzen no KLM izpildvaras, līdzšinējā prakse liek vairāk uzticēties tam, ko saka prokuratūra, nevis tam, ko saka Svārpstons. Tāpēc prognoze - tiesa atstās spēkā drošības līdzekli.

Tags:

Read Comments

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.