oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

25. Mar 2022|21:05
ninona
Bēdīgi lasīt.

Tikmēr es nesaprotu, KO tie cilvēki spiežas tieši Rīgā. Rīga aizrijusies, lai brauc uzreiz labāk tālāk. Tās vīzas nedeg, skolu un pirmo pašvaldības palīdzību (jo realitātē pabalsti un pakas iet caur pašvaldībām) var dabūt arī bez tām.
Ja tev kādi vēl gadās - sūti uzreiz prom no Rīgas. Sigulda, Cēsis, Ventspils, Jelgava, Kuldīga un ne tikai!

Mana māsa Siguldā gaida ukraiņus, kas jau kādas 3 dienas mīņājas Rīgā, nevar izdomāt, jo varbūt vienam no 2 pieaugušajiem būšot darbs Rīgā, un kā gan tad ar izbraukāšanu (atvadieties no idejas, ka darbs būs pie mājām!). Un tikmēr māsa neuzņem citus.
Te gan arī akmens transporta organizāciju dārziņā. Mana māsa ar saviem bija vienojusies par izmitināšanu, jau sagādājusi transportu no Rīgas, bet organizācija autobusā no Polijas pateikuši, ka dzīvesvietu sarūpēs, realitātē gan nakts vidū zvanījuši no vnk pagaidu viesnīca Rīgā, tad nu tur arī palikuši, jo māsa nevarēja uz sitienu tikt pakaļ. Un tagad tāds ne šis ne tas. Realitātē taču Rīgā dzīvesvietu dabūt ir baigā veiksme.

Man tāda personīga škrobīte, tā teikt.
Tas pat nav pārmetums atbraucošajiem ukraiņiem, es jūtu līdzi un atbalstu, kā varu. Bet škrobe par bardaku gan ir.

Turklāt mazajās apdzīvotajās vietās cilvēki nepaliek vieni kā tas var būt lielajā Rīgā. Īpaši, ja viņiem ir savas uzņemošās ģimenes. Viņi tiek sagaidīti atplestām rokām un iekļauti vietējā dzīvē.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.