oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

24. Sep 2013|10:06

black_data
1) No fucking idea. Moš no sākuma parasto, un kad paaugsies, tad slēgto?
2) Ja gara spalva, var ne tikai sūdus sev pie pakaļas pielipināt, bet arī sacementētās smiltis. Mēs izmantojam koka granulas. Ja regulāri tīra, un bieži maina, nav ne vainas. Mēģinājis neesmu, un ietekmi uz vidi arī neesmu mērījis, bet cik saprotu, silikona granulas esot THE - ne cementē, ne arī īpaši smird.
3) Jāgriež paši galiņi (nedrīkst iegriezt sārtajā daļā), diezgan regulāri. Vai vajag, velsviņzin. Es labāk topu saskrāpēt ar to lopu spēlējoties, nekā saskrāpēts mēģinot viņam nagus nogriezt.
4) Kā saka dakteri - ja nav iekritis darvas katlā, nav īsti iemesla kaķi mazgāt. Viņš pēc konstrukcijas tam nav paredzēts.
5) Kaķim nomināli ir laktozes nepanesamība. Ūdens traukam vienmēr jābūt pieejamam kopā ar sauso barību. Ja ēd slapjo, ūdeni īpaši nelieto (ja vien nav iespēj ielīst izlietnē, podā, netīro trauku kaudzē, peļķē u.c. neadekvātās vietās)
6) Pieskaņo savas drēbes kaķa krāsai - gulēt tu viņu nenoliksi tur, kur tu esi iedomājusies.
7) vēl ir iespēja pārdomāt, un paņemt suni. Kaķi trenēt nevar, jo viņš negrib. Var iemācīt nekāpt uz galda... tavā klātbūtnē. Ir arī izsmalcinātākas metodes, bet vajag pacietību, un gatavību šķirties no iemīļotiem traukiem.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.