oblica - ēdamlietas [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ēdamlietas [2. Sep 2011|14:59]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]nova
Date:2. Septembris 2011 - 15:42
(Link)
+1 par biezeni saldētavā. pēc tam uz pavasari, kad ķirbji no skapjaugšas jau noēsti, var cept kēksiņos un kūkās.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:2. Septembris 2011 - 17:20
(Link)
šito kā reiz gribēju ieteikt, vēl ķirbi varot likt salātos ar papriku un tomātu mērci, recepte apmēram šāda - ķirbi + paprika + glāze eļļas apsautē kamēr ķirbis caurspīdīgs, nesavārīt putrā + tomātu mērce + sāls, cukurs, etiķis. Karstus liek burkās un uz pagrabu prom.