Svētdienas prieciņi |
[15. Nov 2009|21:21] |
Vīrs pusdienās uztapināja plānās pankūkas, tad nu es vakarā nevarēju atpalikt - uztapināju (iespaidojos no Taņņa ēdientaisīšanas raidījuma šorīt) ko tādu, kas jāpieraksta, lai kādreiz noteikti atkārtotu. Vīrs novērtēja kā dikti labu rudens ēdienu, kam alus piedien:
Izvāra lielus kartupeļus ar visu mizu, uz pannas sacep šampinjonus ar cauraugušu kūpinātu gaļu. Kad tie sacepinājušies, uzber pāris karotes miltu un pielej saldo krējumu, pieber timianu, sāli, piparus un vēl, ko nu gribās, bet tai sēņu masai jābūt tādai biezai. Vārītos kartupeļus pārgriež uz pusēm, mazliet ar karoti izgrebj kartupeļa mīkstumu, pilda tajās pusēs sēņu masu, pārber ar sieru un iešauj cepenē (vai tādā ūberkrāsnī kā man :D) 200 grādos uz 7 minūtēm. Ar to šīs nedēļas gastronomisko izvirtību maratonu pasludinu par slēgtu. Rīt jauna nedēļa. :) |
|
|