|
14. Nov 2009|12:25 |
es izlasīju - vīrs guļ un bērns strādā. Nu vai nav užostj? Līdaka pilnīgs svaiga vai bij saldēta? Ja bij saldēta, tad netais suflē bet sacep pa vienkāršo uz pannas ar olīveļļu. Pirms tam tai eļļā sacep dakujam ķipelokus, kurus primš zivs likšanas iekš pannu izkasi ārā un sašau kopā ar krējumu iekš kād bļodiņ. Zivi iekš olu nemērc un iekš miltiem ar ņihujam. Cep pa smuko uz lēnas uguns ar vāk virsū un pamanās ik pa mirklim apgriezt. Pac galvenais ir tos saceptos ķipelokus sajaukt ar krējum, un ja nav slinkums tad vēl nah sablenderēt. To masu smērē uz zivs un pasniedz vīram (manā gadījienā sievišķim) gultā. Ja Tu savam, tad vari gultā bez šķīvīš. Lai jautri! :) |
|