Turpinājums |
[25. Sep 2009|11:22] |
|
|
|
Comments: |
| From: | mamuts |
Date: | 25. Septembris 2009 - 11:50 |
---|
| | | (Link) |
|
Tā gan var būt - pate pamēģini: noliec labu kartfeli uz palodzes un uzņem laiku, cik dienās tas paliks zaļš.
From: | scoux |
Date: | 25. Septembris 2009 - 11:52 |
---|
| | | (Link) |
|
3-5 dienās savulaik pašu audzētie kartupeļi uz palodzes un uz grīdas virtuvē maisā, kurš nav aiztaisīts - 1-2 nedēļas.
| From: | oblica |
Date: | 25. Septembris 2009 - 11:53 |
---|
| | | (Link) |
|
kartupeļi ir iepakoti plēves maisā (krāsainā, nevis parastā caurspīdīgā), pie kam nevis izklaidus viņi tur ir, bet viens virs otra, krustu šķērsu, kā jau maisā - 2.5 kg kopā. Cik intensīvai jābūt gaismai, lai vairāk kā puse no tiem kļūtu zaļi? Vai tie konkrēti divi iepakojumi, kurus nopirku vispār savu atrašanās vietu nemainīja, bet an iepakošanas dienā nonāca uz nenormāli apgaismotas letes, pārdevējs preci šo 25 dienu laikā nepapildināja, nevienu no šīm dienām tieši mans nopirktais maišelis nepavadīja zem citiem maišeļiem tumsā? Nu, nu...
| From: | oblica |
Date: | 25. Septembris 2009 - 11:54 |
---|
| | | (Link) |
|
PS man tak po, kurš vainīgs - to lai paši skaidro savā starpā, es gribu par savu naudu kvalitatīvu preci. Ja es gribētu pirkt "cūku kartupeļus", es tādus arī pa lētu kkur laukos nopirktu.
| From: | mamuts |
Date: | 25. Septembris 2009 - 11:58 |
---|
| | | (Link) |
|
Arī taisnība. Nu, tad jāstiepj kartfeļu maiss no tirgus mājās vai arī no laukiem jāatved. | |