oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Turpinājums 25. Sep 2009|11:22

oblica
Saņēmu atbildi arī no z/s Galiņi:

Labdien,

Jums ir pilnīga taisnība, ka gaismā kartupeļi kļūst zaļi.

Nedaudz pastāstīšu par uzglabāšanas tehnoloģiju z/s "Galiņi" noliktavās.Kartupeļus pēc novākšanas (Grimme tehnoloģija) ievietojam uzglabāšanas boksos, kur veicam žāvēšanas - aprētošanās procesu, bet pēc tam temperatūras pazemināšanu līdz + 4 grādiem pēc celsija. Ventilācijai izmantojam ATS sistēmu, kas nodrošina vienmērīgu gaisa caurplūdi visam sabērumam. Visi boksi ir būvēti speciāli priekš kartupeļiem, respektīvi, pēc piepildīšanas kartupeļi uzglabājas pilnīgā tumsā. Katru boksu uzpildām orientējoši divās dienās. Par zaļiem kartupeļiem : Par cik, veicot trīskāršu inspekciju katram kartupelim, kuru iepakojam un īpaši pievēršot uzmanību kvalitātes prasībām nepieļauju domu, ka iepakojam zaļus kartupeļus.

Ja ir iespējams, vēlētos Jūs palūgt paskatīties uz paciņas iepakošanas datumu, (paciņas augšpusē pret maisiņa aiztaisīšanas vietu), jo arī veikalā ,atrodoties uz intensīvi apgaismotas letes, ilgākā laika periodā (25 dienas), kartupelis var palikt zaļš.

Vēlreiz atvainojamies par Jums sagādātajām neērtībām.

Ja Jums ir iespējams, sazinieties ar mūsu realizācijas pārstāvi T. 22XXXXX ,mēģināsim rast kompensāciju.
Un mana sirc atmaiga, pateicos par atbildi gan z/s Galiņi, gan Rimi, norādot, ka materiālie zaudējumi ir nelieli un tos šoreiz atsver atvainošanās saņemšana. Protams, no nelielas nejaucības nevarēju atturēties - pārbaudīju iepakošanas datumu - 28.08.2009. - tātad, līdz iegādes brīdim bija pagājušas tieši 25 dienas, attiecīgi, izteicu šaubas, vai tad tiešām kartupeļi uz Rimi apgaismotās letes nokļuvuši tieši iepakošanas dienā un kartupeļi saskaitījuši 25 dienas un kļuvuši zaļi. Lai jau tiek galā paši + PVD gan jau, ka arī dabūs skaidroties.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.