Mājas solis un tā... |
[25. Maijs 2009|15:18] |
|
|
|
Comments: |
līdz nelabumam daudz komentu, visu lasīt lauznis, bet tu man kā pie bikts atzīsties ko tu dari ar to fileju sākot no čeka paņemšanas kasē līdz ieduru nazi un dakšiņu, lai nogārstu
man gan ir sava metode, bet baigā aizoma, ka jāuzlabo
Zivs fileju? To es vispār nekādos miltu-olu maisījumos nevalstu - vnk cepu uz pannas ar sāli un melnajiem pipariem - man patīk, ja zivs fileja garšo pēc zivs, nevis omletes vai kā cita. Veselās zivis gan visādīgi uzlaboju - skatoties, kas tā par zivi.
Nu, re - neko jaunu nepateicu. :))
ok- a process no saldētavas līdz pannai?
man baigi daudz ūdens notek - cīnamies, jeb met uz pannas kamēr nav atsalis? ;)
reti pērku saldētu, bet, ja gadās, tad fileju metu uz pannas neatkausētu. | |