oblica - akal kašķis? [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

akal kašķis? [10. Feb 2009|12:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:11. Februāris 2009 - 12:28
(Link)
Sasodīts, mežalops marinādē un pīlē izklausās lieliski! Tu pīlē liec kopā arī dārzeņus pie gaļas ja? Nu tur tupeņus, burkānus..lielos gabalos.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:11. Februāris 2009 - 13:24
(Link)
Jap. Baigi labi ir jēra ribiņas vispirms iemarinēt, tad, kad šmorē pīlē, tad liek turpat burkānus, kāļus, puķkāpostus, brokoļus, kolrābi, kartupeļus un obligāti rozmarīna zariņu! Nenormālīgi garšīgi sanāk!
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:11. Februāris 2009 - 13:42
(Link)
uhu, čuguna pīlē tas viss labi garšo, pat cepammaisā sabāžot ciskai klāt dārzeņus ir ņamm..