akal kašķis? |
[10. Feb 2009|12:01] |
|
|
|
Comments: |
| From: | goddes |
Date: | 11. Februāris 2009 - 12:28 |
---|
| | | (Link) |
|
Sasodīts, mežalops marinādē un pīlē izklausās lieliski! Tu pīlē liec kopā arī dārzeņus pie gaļas ja? Nu tur tupeņus, burkānus..lielos gabalos.
| From: | oblica |
Date: | 11. Februāris 2009 - 13:24 |
---|
| | | (Link) |
|
Jap. Baigi labi ir jēra ribiņas vispirms iemarinēt, tad, kad šmorē pīlē, tad liek turpat burkānus, kāļus, puķkāpostus, brokoļus, kolrābi, kartupeļus un obligāti rozmarīna zariņu! Nenormālīgi garšīgi sanāk!
| From: | goddes |
Date: | 11. Februāris 2009 - 13:42 |
---|
| | | (Link) |
|
uhu, čuguna pīlē tas viss labi garšo, pat cepammaisā sabāžot ciskai klāt dārzeņus ir ņamm.. | |