oblica - Komentāri
[
entries
|
archive
|
friends
|
userinfo
]
oblica
[
userinfo
|
sc userinfo
]
[
archive
|
journal archive
]
11. Feb 2009|
13:24
oblica
Jap. Baigi labi ir jēra ribiņas vispirms iemarinēt, tad, kad šmorē pīlē, tad liek turpat burkānus, kāļus, puķkāpostus, brokoļus, kolrābi, kartupeļus un obligāti rozmarīna zariņu! Nenormālīgi garšīgi sanāk!
Link
Read Comments
Reply:
No:
Sviesta Ciba user
Lietotājvārds:
Parole:
Iežurnalēties ar'?
Anonīms
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
Neformatēt automātiski:
Ziņa:
Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.