oblica - nekas īpašs [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nekas īpašs [22. Nov 2008|16:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]krii
Date:22. Novembris 2008 - 16:42
(Link)
OI, karstvīns, karstvīns! Sapratu, kas šodien jānopērk!
P.S. - manuprāt, vislabākais sanāk no moldāvu kagora!
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:22. Novembris 2008 - 16:43
(Link)
Vot, iemēģināšu.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:22. Novembris 2008 - 16:46
(Link)
Mana metode ir tāda, ka vispirms garšvielas 3-5 minūtes pavāra mazā ūdenī ar ēdamkaroti cukura, un tad lej vīnu virsū - pēc tam apmēram 40 min. ļauj ievilkties.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:22. Novembris 2008 - 16:47
(Link)
Pamēģināšu šitā. Es lieku visu uz karsēšanas beigām un tad ļauju ievilkties.
[User Picture]
From:[info]krii
Date:22. Novembris 2008 - 16:51
(Link)
Man viena sainieciska draudzene iestāstīja, ka garšvielas tomēr esot jāpavāra, citādi Labums - nu, tur visas ēteriskās eļļas, u.c. - nepaspējot atbrīvoties.