nekas īpašs |
[22. Nov 2008|16:26] |
|
|
|
Comments: |
| From: | krii |
Date: | 22. Novembris 2008 - 16:42 |
---|
| | | (Link) |
|
OI, karstvīns, karstvīns! Sapratu, kas šodien jānopērk! P.S. - manuprāt, vislabākais sanāk no moldāvu kagora!
| From: | oblica |
Date: | 22. Novembris 2008 - 16:43 |
---|
| | | (Link) |
|
Vot, iemēģināšu.
| From: | krii |
Date: | 22. Novembris 2008 - 16:46 |
---|
| | | (Link) |
|
Mana metode ir tāda, ka vispirms garšvielas 3-5 minūtes pavāra mazā ūdenī ar ēdamkaroti cukura, un tad lej vīnu virsū - pēc tam apmēram 40 min. ļauj ievilkties.
| From: | oblica |
Date: | 22. Novembris 2008 - 16:47 |
---|
| | | (Link) |
|
Pamēģināšu šitā. Es lieku visu uz karsēšanas beigām un tad ļauju ievilkties.
| From: | krii |
Date: | 22. Novembris 2008 - 16:51 |
---|
| | | (Link) |
|
Man viena sainieciska draudzene iestāstīja, ka garšvielas tomēr esot jāpavāra, citādi Labums - nu, tur visas ēteriskās eļļas, u.c. - nepaspējot atbrīvoties.
| |