I don't really mind being here with my mind - šokolādīte [entries|archive|friends|userinfo]
Nyamo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

šokolādīte [Nov. 30th, 2011|01:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]
[Sajūtas |indescribable]
[Skaņas |Enya - Fairytale]

Mazliet burbuļot. Rušināties. Ņāāāāāā
Skatos kā plauktiņā stāv vitamīns A. Ēdot tāda sajūta, ka krāpjos.
Ņem citroniņu *dod*
Nav svarīgi, kas, ko, un vai vispār, bet tagad tev citroniņš.
Ar citroniņu viss sanāk pavisam godīgi. Ziemas saulīte!
Īsti nezinu, vai tas skaitās labi, vai slikti, bet man patīk, ka nav pārāk daudz vārdu. Var čučēt. Vērot. Ripināties. Mazāk CO2 (wait)
Nav jau filmas rullītis ar scenāriju un pa sekundēm sadalītas laika šķēles (šajā brīdī es domāju par kūstoša siera picu).
un
un
man patīk būt muļķīgai. Arī naivums droši vien nav ārstējams.
Pilis gan man nevajag. Savākt spilvenus, segas, lietussargus un uzcelt mājiņu dzīvojamās istabas vidū. Bez aizsarggrāvjiem - citādi neviens nevarēs nākt ciemos. It īpaši, kad ir tik daudz jaukas tējas - brūkleņu, aveņu, piparmētru, upeņu un tās mazās dzeltenās puķītes (kaķpēdiņas laikam..arī Zeķes pēdiņas ir dikti interesantas, bet es apsolu, ka nekad nemēģināšu no viņām taisīt tēju =T_T=)
Mēģī sadzirdēju, ka man tiks nopirkta karma. Dikti apmulsu un teicu, ka nevajag. Arī tā būtu krāpšanās. Pavisam cits vārds, protams, bet kaut kādi sarežģīti ekipējuma nosaukumi nav mans lauciņš.
Tavas zilās gaismiņas visu padara tik sasodīti episku. Tad, kad tu neredzi, es izliekos, ka esmu mazs lietus mākonītis (vispār es gribētu būt sniega mākonītis, bet neesmu īsti pārliecināta, ka ir tādi specifiski definējami formējumi).
Tu dusmotos, ja es tavā istabā pūstu ziepju burbuļus (jo viņi vienmēr atstāj smieklīgus ziepju pleķus) un tad tevi medītu ar tīklu un kotletēm, jo visapkārt būtu savanna un tu būtu bīstams, vecs lauvkaķis?
O_O ieviest vīteņaugus un cikādes burciņās!
Tad, kad satinos tavā oranžajā segā un rāpjos uz izeju, kļūstu par to ūdenspīpes tārpiņu no Alises Brīnumzemē. Par tauriņu negribu pārvērsties, bet varētu par zirneklīti. Rāptos pa griestiem un makšķerētu kaimiņu bulciņas.
Jāsagaida sniegs! Jātaisa snieganērdi! Bet tikai tā pa īstam, ar visādiem atribūtiem. Tāpat kā tava eglīte.
Starp citu. a) sapirksimies daudz daudz mandarīnus un tad centīsimies nedabūt Ziemassvētku skrejamo. b) sakārsim viņus eglītē
Bē variantā tā būtu pasaules garšīgākā eglīte o__o
Eglītes ir dikti jaukas.
LinkIt's dark in here