smīns - apple up my ass
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
29.3.07 09:22
apple up my ass

27CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

rem
rem
rem
29.3.07 11:56

nu jau tu smagi pārspīlē. jebkuram produktam ir brāķi, gļuki utt. un ja tu viņus apzināti meklē un tāpēc atrod daudzus, tas nenozīmē, ka tādi ir visi, bet gan to, ka ja produktam ir 80% tirgus un viņu skaits ir mērāms simtos miljonu, tad diezgan loģiski pat ja brāķi ir maz %, tad viņu absolūtajā izteiksmē ir daudz.

un ja vēl tu viņu esi nopircis lietotu, kas nozīmē, ka ļoti ticams, ka iepriekšējais īpašnieks ir sapratis, ka tas ir brāķis un tāpēc pārdevis.

vai tāpēc tu noliec tagad visus dellus ar mega 3 gadu garantiju, ka viņš tev sākumā "3 reizes servisā pabija"?


ReplyThread
ns
ns
smīns
29.3.07 12:28

bet pārējie 13 vai cik tur Dell, kas ir manā tiešā uzraudzībā, nav vispār nevienu gļuku parādījuši. lūk to es saucu par brāķa gadījumu.

visi jaunie Apple produkti, kas ir apkārt, lūzt vienā lūšanā. turklāt esmu runājis ar atbildīgo par Apple produktiem gan TVG (tieši iPod), gan Capital un dziesma ir tieši tā pati. tajā pašā laikā, protams, ka mazliet pārspīlēju varbūt, bet nu nevar noliegt, ka kvalitatīvam produktam diez vai būtu veltīts tāds milzīgs daudzums tipu, triku un aprakstu kā apiet vai samierināties ar savām problēmām...


ReplyThread Parent
rem
rem
rem
29.3.07 16:43

ai nu sviests. tikpat labi es varu savākt 13 ipodus, kas negļuko un strādā un apgalvot pretējo. tu vienkārši esi emocionāli sakāpināts pēc sava viena iPoda/brāķa, ko iepriekšējais īpašnieks tev iesmērēja :)

man 2 ipodi bijuši, abiem ne vainas. macbooks arī strādā ideāli.


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
29.3.07 17:06

labi, labi - tev taisnība :)


ReplyThread Parent