smīns - strip poker
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
28.7.05 16:48
strip poker

atnācu no tikšanās ar dusmīgo (nu īdzīgo) klientu, kuram (pilnīgi godīgi - man par to ir kauns) neesmu nodevis darbu 4 mēnešus pēc deadline. bet es izspēlēju visas savas kārtis precīzi vajadzīgajos brīžos un vajadzīgajā stiprumā. brīžam tipa skatījos uz sevi no malas un nevarēju īsti noticēt, ka es šitā visu pagriežu, izgriežu un tieku cauri pilnīgi neskarts:)

tā bija lsbā ziņa. sliktā ziņa ir tāda, ka 10 dienu laikā man ir jāizdara tas, ko neesmu izdarījis šo 4 mēnešu laikā. pd (tas nozīmē "paldies dievam" un man negribās rakstīt to pilnā tekstā, jo man tas teksts liekas ķecerīgs un nepieņemams, ņemot vērā to, ka es dievam neticu. weirdo), ka ir arī labā ziņa - pa vakardienu un šodienu esmu sevi uzmetis uz darba viļņa tieši šī projekta sakarā un ļoti cerams, ka neivens mani nenovilks lejā. tad būs ok.

6CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

nfoworm
nfoworm
ZXpower
28.7.05 16:53

Galvenais - pasham nenomesties no taa viljnja :) Citus var arii noignoreet :)


ReplyThread
ns
ns
smīns
28.7.05 18:07

nā. gadās tādi nepiekāpīgie.


ReplyThread Parent
piccolo
vienkaarshi loco
28.7.05 17:12

iimaaju ruudiijums. katru riitu pamosties ar jaunu atrunu jurim. ;))


ReplyThread
ns
ns
smīns
28.7.05 18:08

tur jau tā lieta, ka man nebija neviena atruna. es nevienā brīdī netaisnojos. es baigi viltīgi pasniedzu to, kas ir un pateicu kā bija/ir. pilnīgu taisnību and no bullshit. rezultāts izrādās daudz labāks, nekā atrunas domājot:)


ReplyThread Parent
moon
moon
moon
28.7.05 17:24

haljavshkjiks..
es jau sen teicu, ka shitaa nevar, bet nu katraa zinjaa chetros meeneshos tu pilniigi neko neizdariiji, kaut tas darbs galiigi nav prieksh chetriem meeneshiem:)


ReplyThread
ns
ns
smīns
28.7.05 18:14

kā nevar? darīt citas lietas, ar kurām es pelnu naudu, un atlikt lietu, ar kuru es naudu esmu jau nopelnījis? egoistiski un kapitālistiski cūcīgi mazliet, bet nu...


ReplyThread Parent