smīns - car wash
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
14.7.05 14:15
car wash

pirms dažām dienām servisā (bet kur gan citur:) ) satiku vienu džeku, kurš dara to pašu, ko es, tikai par algu un iekš Capital. protams, ka viņš nebrauc ar vecu spaini, bet gan Eclipse. tā nu tur pļāpājā par šo un to, līdz garām gāja vīrelis no kaimiņos esošās mazgātavas, kura mazgāju dzinēju un virsbūvi pirms kāda laika un toreiz mani pārsteidz tas, ka spaiņa diskus tiešām baltus kāds dabūn. nu lūk - šis mazgātājs tā cita starpā (profesionālais kretīnisms I guess) uzjautā "pat mašīnu mazgāji?":) uz ko īpašnieks atbild - "nē. bet viņa jau pāris dienas kā braukta" utt. uz ko mazgātājs saka vienu sakrālu frāzi "ja auto nav mazgāts, tad nav".

tas uz mani atstāja pamatīgu reklāmisku iespaidu, kādēļ šorīt tur iegriezos jau otro reizi. šoreiz, lai nomazgātu melnos eļļas pirkstu nospiedumus, kurus bija atstājuši dažnedažādie mehāniķi un lai iztīrītu salonu tā pa riktīgam. nošokējos jau, protams, par Ls8 piestādīto rēķinu, bet nu... spīzd un laistās tagad spainis. no ārpuses un no iekšpuses. pat Udas neiztīrāmās angļu buldoga spalvas lielā mērā ir pazudušas un tas jau ir respect. un vienalga moca šaubas - vai ir vērts par Ls8 iegūt tīru salonu un virsbūvi ar vasku pa virsu?

6CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

leda
leda
leda
14.7.05 17:12

vai tikai nebija taa, ka tad, kad aizbraucu bija ~ 2 par aaru un bik vairaak vai tas pats par iekshu? Jau tas likaas daargi, taapeec savu saarto briinumu mazgaaju pati.. lai gan pareekjinot benziinu turp un atpakalj uz manu personiigo mazgaashanas daarzinju chutnji tas pats vien sanaaca, kas samaksaat kaadam citam, lai mazgaa..
eniivej.. 8inji man izklausaas nenormaaliigi daargi.. te, kur dziivojos ir ~ 8 usd ieksha/aara.. un to es taa, ka nesaspringstot varu atljauties.. bet latos.. trakiiii...


ReplyThread
ns
ns
smīns
14.7.05 17:15

nu es jau arī nevaru to atļauties katru dienu vai nedēļu, bet es jau uzsvēru - spīzd un laistās. pilnīgi cita kvaliāte. tas nav aizbraukt uz Statjika automātu vai Dinaz/Viada/dajebkādu-benzīnatanka-mazgātuvi-ar-rokām...


ReplyThread Parent
leda
leda
leda
14.7.05 17:26

nu taa.. nu shiten par automaatinjiem nedirshamies, ja? kad vien nestes automaats nebija saluuzis :D braucu uz turieni.. (jo teevs apmaksaaja).. nee nu spiid un laistaas (ja peec tam veel bik pats ar lupatinju iziet cauri) :D
iisteniibaa tagad atceros, ka biju vienu uz deglava ielas jau purchika daljaa atklaajusi.. bija taa, ka diezgan sakariiga cena un ritiigi normaals rezultaats..
viiri gan pirmajaa reizee par mani iespurdz, jo kaut kaa ne taa iebraucu tajaa stulbajaa garaazhaa, bet kopumaa iespaids taa, ka ok par to vietu.. seedi kafejniicaa un no augshas caur stiklu veero, kaa citi straadaa.. :)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
14.7.05 17:31

automāti SŪKĀ. un ne tā, ka es teiktu, ka ar rokām ir foršāk. kā jau teicu - vairumā gadījumu "mazgāšana ar rokām" nozīmē "sliktāk kā Statoil", bet toties labi var nomazgāt tikai ar rokām.

un labākas vietas doršvien ka var atrast, bet nu kamēr man nav ar pirkstu parādīts...


ReplyThread Parent
leda
leda
leda
14.7.05 17:39

ka es tev saku, iecheko to deglava ielinju.. braucot no centra labajaa pusee.. purchikaa jau sanaak.. shkjiet, ka taads dzeltena maajinja bija.. :)

un vispaar es te taarunaajoties, kaa pilniigs autoserviss sajutos :))


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
14.7.05 17:40

patiesībā es zinu to vietu. es uz vienu servisu blakus esmu braucis laboties:)


ReplyThread Parent